A sportszülőség 6 fontos témája, amit érdemes átgondolni – 6 napos e-mail-kurzus

Tarts velünk 6 napos e-mail-kurzusunkon, amelynek célja, hogy sorra vegyük a sportolással, a sportoló gyerekekkel kapcsolatban felmerülő legfontosabb témákat, valamint igyekszünk a legégetőbb kérdésekre és problémákra választ találni. Válassz az alábbi adományösszegek közül és kezdd el még ma e-mail-kurzusnkat!

Leírás

Szülőként gyakran tanácstalanok vagyunk gyermekeink sportolásával kapcsolatban, mivel számos dilemmával szembesülhetünk. Milyen sportot válasszon és miért? Valóban abba akarja-e hagyni a sportot? Hogyan vegyük észre, ha bántják? Mit tegyünk sérülés esetén? Hogyan működjünk együtt az edzővel, és hogyan mutassunk példát szurkolásunkkal?

E-mail-kurzusunkban a felsoroltt kérdésekre keressük a választ és  gyakorlati tanácsokat, tippeket és információkat adunk, hogy magabiztosabbá válhass ezen a téren. A szülőség folyamatos kihívásokkal jár, de ez egy  olyan tanulási folyamat, ahol mindig van lehetőség fejlődni.

Miről lesz szó A sportszülőség 6 fontos témája, amit érdemes átgondolni című kurzuson?

  1. Az én vágyam vagy a tiéd? – Miért sportol a gyerek? Mi a célja a sportnak?
  2. Abbahagyni vagy folytatni? – Mikor váltsunk sportot?
  3. Szurkolj felnőttként, szurkolj emberként!
  4. Sérülések a sportban – Miben tudunk segíteni, mi szülők?
  5. Hogyan lehet hatékonyan együttműködni gyerekünk edzőjével?
  6. Hogyan vedd észre, ha bántják a gyereked? (nem csak a sportban)

Az e-mail-kurzust László Andrea, sport- és gyermekpszichológus közreműködésével készítettük el, akinek ezúton is nagyon köszönjük a segítséget.

A gyerekek védelme közös felelősségünk! Külön is nagyon sokat tehetünk értük, de együttműködve még többet! Tarts velünk!

A sport örömforrás. Az erőszak nem a sport része. Tegyünk együtt a sportoló gyerekek biztonságáért! Ebben segít a NEMECSEK Sport Program.

További termékeink

Szexedukáció a gyakorlatban: Módszertani tréning a szakellátásban dolgozóknak #2 – akkreditált személyes továbbképzés

Minden gyereknek joga van a biztonsághoz, a szexuális visszaélésektől való védelemhez - bármilyen speciális is a helyzete. Jelentkezz módszertani képzésünkre, és ismerd meg azokat a konkrét eszközöket, melyek szakemberként segíthetnek Téged a gyerekekkel szembeni szexuális visszaélések megelőzésében!

Milyen a valódi szexedukáció, és hogyan tudja segíteni a bántalmazási esetek megelőzését? #1 akkreditált e-learning képzés

Minden gyereknek joga van a biztonságos gyerekkorhoz, és a szexuális nevelés egy nagyon fontos eszköz a szexuális visszaélések és más bántalmazási formák megelőzéséhez. Jelentkezz képzésünkre még ma, és tanuljunk együtt a gyerekek biztonságáért!  

Így szurkoljatok nekünk! – plakát

Válassz az alábbi adományösszegek közül és töltsd le az Így szurkoljatok nekünk! plakátot!

Gyerekrészvételről érthetően- 6 napos e-mail-kurzus

Tarts velünk 6 napos e-mail-kurzusunkon, amelynek célja, hogy sorra vegyük a gyerekrészvétellel kapcsolatban felmerülő legfontosabb témákat és fogalmakat. Válassz az alábbi adományösszegek közül és kezdd el még ma e-mail-kurzusnkat!

Gyerekjogok és gyerekvédelem a köznevelési rendszerben – személyes pedagógus-továbbképzés

Mik azok a gyerekjogok, és hogyan is segítik a pedagógiai munkát? Többet szeretnél tudni? Jelentkezz még ma képzésünkre!

Pedagógusoknak szóló segédanyag a Minden gyerek kicsi kincs mesekönyvhöz

Válassz az alábbi adományösszegek közül és töltd le a Minden gyerek kicsi kincs mesekönyvhöz kapcsolódó, pedagógusoknak szóló segédanyagot!

Minden gyerek kicsi kincs – Bugyiszabály ovisoknak – pedagógusoknak szóló segédanyaggal

Szerezd be tőlünk a Minden gyerek kicsi kincs mesekönyvet és az óvodapedagógusoknak szóló segédanyaggal!

Ajándékozz gyerekjogokat idén gyereknapra! – Bugyiszabály mesekönyv

Tavaszi adománygyűjtő kampányunk lezárult. Köszönjük támogatóink segítségét abban, hogy minél több kisgyerek megismerheti a Bugyiszabályokat!

8 kérdés, amit érdemes tudnod az iskolai bántalmazásról – plakát

Összeszedtük a 8 legfontosabb kérdést az iskolai bántalmazással kapcsolatban. Mit jelent a bullying? Hogyan ismerhető fel? Kihez érdemes segítségért fordulni? Válassz az alábbi adományösszegek közül és töltsd le pdf-ben a válaszainkat!

Mi a pedofília, és mik a legfontosabb tudnivalók a gyermekekkel szembeni szexuális erőszakról? – ingyenes e-learning képzés felelős felnőtteknek

Mit tehetünk felelős felnőttként azért, hogy a gyerekek minél nagyobb biztonságban legyenek? Többet szeretnél tudni? Jelentkezz még ma képzésünkre!

A sportszülőség 6 fontos témája, amit érdemes átgondolni – 6 napos e-mail-kurzus

Tarts velünk 6 napos e-mail-kurzusunkon, amelynek célja, hogy sorra vegyük a sportolással, a sportoló gyerekekkel kapcsolatban felmerülő legfontosabb témákat, valamint igyekszünk a legégetőbb kérdésekre és problémákra választ találni. Válassz az alábbi adományösszegek közül és kezdd el még ma e-mail-kurzusnkat!

Egyszeri adományozás

Állj mellénk és tegyünk együtt a gyerekek biztonságáért!