Az év hősnője 2020: Dr. Gyurkó Szilvia

A magazin "Az év hősnője" elismeréssel 2011. óta díjaz olyan nőket, szervezeteket, akik kiemelkedően sokat tesznek másokért, ezáltal pedig példaként szolgálhatnak mindannyiunk számára.

Hintalovon

2020.09.24.

A 12. alkalommal megrendezésre került a GLAMOUR “Women of the Year” – márciusról szeptemberre halasztott – gáláján az Év hősnője címet a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány alapítója, Dr. Gyurkó Szilvia kapta.

Idén tavasszal közel 140 000 szavazatot adtak le a magazin olvasói kedvenc női jelöltjeikre, ám a kialakult helyzet miatt, csak egy fél évvel később vehették át a nyertesek az – immár ikonikusnak számító – GLAMOUR szobrokat.

A Glamour Women of the Year 2020 díjazottjai

Év vállalkozója: Kulcsár Edina
Év énekesnője: Péterfy Bori
Év színésznője: Trokán Nóra
Év sportolónője: Illés Fanni
Év divattervezője: Cakó Kinga
Év lakberendezője: Pataki Lili

Az év hősnője

A magazin “Az év hősnője” elismeréssel 2011. óta díjaz olyan nőket, szervezeteket, akik kiemelkedően sokat tesznek másokért, ezáltal pedig példaként szolgálhatnak mindannyiunk számára:

2011 – Multikultúra Egyesület
2012 – Varga Erika – Romani Design
2013 – Csernus Ági – Figurka Design
2014 – Messzelátó Egyesület
2015 – Bódis Kriszta – Van Helyed Alapítvány
2016 – Kaufer Virág – Greenpeace
2017 – Réz Anna és Gát Anna – Üvegplafon
2018 – Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen Egyesület (NANE)
2019 – Miklós Melinda – Nyitottak vagyunk

[woo_product_slider id=”4796″]

A 2020-as év nyertese, Dr. Gyurkó Szilvia, az Alapítvány alapítójának és kuratóriumának elnöke, beszédében is azt hangsúlyozta, hogy a gyermekek ügye közös ügyünk – hogy miért fontos erről beszélni, tudni, gondolkodni, most Te is megtudhatod.

További tartalmak a témában

Szeretnél az elsők között értesülni az újdonságokról?

Legyél Te is rendszeres adományozónk!

Már egyszeri támogatással is nagyon sokat segíthetsz, a havi 5000 forint rendszeres támogatás pedig nagyságrendileg teszi jobbá, kiszámíthatóbbá az Alapítvány mindennapi életét!
Havi
Clear

Legfrissebb híreink

Letölthető anyagaink

Biztonságos, egyszerűen hozzáférhető és könnyen használható – mi az? Az óvszer

Miért a biztonságos szex a jó szex? Válassz az alábbi adományösszegek közül és töltsd le kiadványunkat, mely jó kiindulási alap lehet a biztonságos szexről szóló beszélgetéseknek.

Mitől jó a digitális oktatás: tippek gyerekektől tanároknak

Tudd meg, hogy a gyerekek szerint mi teheti jobbá a digitális oktatást, válassz alábbi adományösszegek közül és töltsd le tanároknak szóló tippjeinket!

Nyári munka 1×1

Mire figyelj szülőként, ha nyáron dolgozna a gyereked? Minden, amit a gyerekek nyári munkavállalásával tudnod érdemes. Ha kiváncsi vagy összefoglalónkra, válassz az alábbi adományösszegek közül és töltsd le még ma kiadványunk!

Cikkajánló

×
×

Cart