Lili és a bátorság: Te tudod- titoknyitogató füzet

Minimum adomány: Ft

Mia különbség jó és rossz titok között? Ilyen és ehhez hasonló nehéz témákat jár körbe Te tudod- titoknyitogató fűzet.

Leírás

Az általános iskola alsó tagozatos gyerekeknek készült interaktív, játékos füzet a Lili és a bátorság című színházi előadás inspirációjára jött létre, de nem csak ahhoz kapcsolódóan használható. Ajánljuk óvodapedagógusoknak, óvodáskorú gyerekek szüleinek, és mindenkinek, akit a Bugyiszabályokhoz is köthetően az érdekel, hogyan tudjuk a kisgyerekeket jobban védeni a szexuális erőszakkal és határátlépésekkel szemben. 

Az előadás, mely Paulik Móni és Vincze Zsuzsi könyve alapján készült a Mesebolt Bábszínház, a Vojtina Bábszínház és a Kőszegi Várszínház koprodukciójában jött létre 2020 – ban Somogyi Tamás rendezésében és az első olyan magyarországi színházi program, mely a gyermekbántalmazást komplexen, alapos módon, szakértők bevonásával dolgozza fel. 

Ahogyan ennek a füzetnek, úgy az előadásnak is témái: jó és rossz titkok közötti különbség, a bizalom, a gyerekek felnőttekkel való viszonya, a felnőttek hatalmi helyzetének kezelése és a kiskorúak fizikai és lelki bántalmazása. 

Az alábbi linken található információ az előadásról: 

Az Adományboltól letölthető füzet megegyezik azzal, amit az előadás után a gyerekek kapnak. De az előadástól függetlenül is érthető, használható. 

Általános iskola alsó tagozatos gyerekek számára ajánljuk. 

További termékeink

Beszélnünk kell róla, hogy megelőzhessük…- 7 napos e-mail-kurzus a szexuális erőszakról

Ha kiváncsi vagy e-mail-kurzusunkra, válassz az alábbi adományösszegek közül és jelentkezz még ma!

Gyerekek és a szexualitás

Felvilágosítás – Mikor és mit mondjunk a gyerekeknek a szexualitásról?

Mikor kezdjünk el beszélni a gyerekeknek a szexualitásról? Mikor és milyen információkat, hogyan osszunk meg a gyerekekkel? A felvilágosítás egy folyamat.