Vászontáska: Mindenki volt gyerek

Ajánlott adomány: 3 500 Ft

Támogasd munkánkat, vidd magaddal üzeneteinket! Táskáinkat Kránicz Dorottya tervezte!

A karácsonyt a csillagszóró, karácsonyfa, gyertyaláng és az ajándékok teszik varázslatossá. A gyerekkort pedig a nyugodt, biztonságos környezet. Idén karácsonykor ajándékozz gyerekjogokat és tegyünk együtt a biztonságos gyerekkorért!

3 készleten

Leírás

Nem baj, ha nem tudod felsorolni a Gyermekjogi Egyezmény cikkelyeit. Nem baj, ha nem olvasol el minden gyermekjogi, gyermekvédelmi cikket. Az is elég, ha visszaemlékszel milyen volt gyereknek lenni. Mire volt szükséged? Mi adott örömet? Hogyan szeretted volna, hogy bánjanak veled? A gyermekjogok valójában nem szólnak másról, mint ezekről a kérdésekről. S sokszor elég csak visszaemlékezni arra, hogy milyen volt gyereknek lenni, ahhoz, hogy pontosan tudd, miért fontos a gyerekekre való odafigyelés, a jogaik és szükségleteik védelme.

Csodás grafikánkat Kránicz Dorottya tervezte, aki 2018 óta dolgozik szabadúszó illusztrátorként, ez alatt tervezett már magazinillusztrációkat, társasjátékot, strandpapucsot és kirakóst, dolgozott nagy cégekkel és kis civil szervezetekkel is. Munkáiban mindig arra törekszik, hogy érzékenységgel és humorral nyúljon az adott témához, szerethető figurákat és színes életképeket alkot. A társadalmi ügyek mindig is fontosak voltak számára, a gyerekek jóléte pedig különösen a szívügye, amióta két éve megszületett saját kislánya.

Hogyan jut el hozzád a Hintalovon vászontáskád?

A vászontáskát a Foxpost csomagautomatákba tudjuk Neked kiszállítani, itt tudod megnézni, melyik a hozzád legközelebb található automata. Ahhoz hogy a szatyraid át tudjuk adni a futárszolgálatnak, kérjük regisztrálj, add meg neved, telefonszámod (ebben a formátumban: +36301234567) és annak az automatának a címét, ahová a csomagodat kérni szeretnéd. A feladásról, és az ajándékod érkezéséről sms-ben kapsz majd értesítést.

Köszönjük, hogy magaddal viszed üzeneteinket!

 

További termékeink

No data was found