Van értelme kitöltenem? Kérdőíves konzultációkról gyerekeknek

Minimum adomány: Ft

Mire jó egy online kérdőív? Tényleg számít, mit gondolnak a gyerekek? Honnan tudhatjuk, hogy nem élnek vissza vele?

Leírás

Ha azt szeretnénk hogy a gyerekeke szívesen mondják el a véleményüket , fontos hogy beszéljünk arról is, ezt milyen módon tehetik meg.

Mire jók az online kérdőívek és mit érdemes róluk tudni? Elsőre nem tűnik nehéz kérdésnek, mégis nagyon érdekes kérdések kerülhetnek elő, ha elkezdünk beszélni róla a gyerekekkel: Tényleg számít az, amit válaszolok? Mire érdemes figyelni? Miért vegyél részt egy konzultációban? Honnan tudhatod, hogy van-e értelme kitölteni egy kérdőívet? Miért úgy tesznek fel egy kérdést, ahogy? Hogyan ismerd fel, hogy biztosan nem vezetnek meg? Többek között ezekre a kérdések ad választ gyerekeknek (és felnőtteknek) ez a kiadvány a kérdőíves konzultációkról.

 

További termékeink

Mit érdemes tudnod az iskolai közösségi szolgálatról?

Összeírtuk, hogy mit érdemes átgondolni az iskolai közösségi szolgálat előtt, mi a célja, mire érdemes figyelni. Hogy válaszd ki a megfelelő helyet, mire számíthatsz?

Médiaszereplés alapelvei gyerekeknek

Hogyan bánhat a gyerekkel egy riporter? Mire érdemes figyelni, ha gyereked médiaszereplésre készül? Töltsd le gyerekeknek szóló anyagunkat!

Ismerd meg a jogaidat! – Gyerekjogokról gyerekeknek

18 éven aluli vagy és mindig csak a kötelességeiddel jönnek? Ismerd meg a jogaidat is, ez a kiadványunk neked szól! A gyerekjog világnézet:)