Top 10 ötlet a digitális oktatáshoz – Plakát

Mitől működne jobban a digitális oktatás? Mire van szüksége a gyerekeknek a hatékony online tanuláshoz? Megkérdeztük a gyerekeket!

Leírás

Az online oktatás nemcsak a tanárokat állította ismeretlen helyzet elé, de a gyerekeknek is meg kellett szokniuk egy sor új dolgot.  A Hintalovon és a Telekom közös Internetmost Kutatása felmérte, hogy mit gondolnak a diákok a digitális tanításról és arról, melyből többek közt az is kiderült, hogy a legtöbb, gyerekek által  problémásnak  ítélt terület közös gondolkodással, egyeztetéssel is javítható lenne.

A gyerekek  véleménye segíthet a pedagógusoknak, hogy az idei tanévben  hatékonyabban használják az online platformokat; könnyebben felmérjék, hogy  milyen feladatokra,  mennyi időre van szükség a tananyag átadásához, segít abban, hogy gyakorlottabban kezeljék a felmerülő problémákat.

Érdekelnek a gyerekek válaszai, és szeretnél segíteni nekik, hogy a legközelebb, könnyebben lehessen megtervezni az online oktatást? Ezen az akár ingyen is letölthető poszteren egy helyen találhatod meg a gyerekek válaszait, és az azokkal kapcsolatos legfontosabb, egyszerű és rövid ajánlásokat.

 

További termékeink

Ajánlás -iskolaőr

Ajánlás iskolaőröknek, intézményvezetőknek

Hogyan tudnak partneri viszonyt kialakítani és együttműködni az iskolaőrök és intézményvezetők a gyerekek és a felnőttek biztonsága érdekében? Ha kiváncsi vagy ajánlásunkra, válassz az alábbi adományösszegek közül és töltsd le még ma kiadványunk!

Számítanak a szavaid! -Megerősítő mondatok az iskolában

Összegyűjtöttünk pár ötletet, hogyan reagálhat pozitívan egy tanár a mindennapi helyzetekre. Próbáld ki ezeket a mondatokat!

Online biztonság az otthontanulásban

Hogyan lehet a diák, a tanár és a szülők online biztonságát az iskolai távoktatás idején is megtartani? Online biztonság, digitális oktatás lehetőségei, olvass bele!