TOMCSANYI X Hintalovon hoodie

12 000Ft

Kiürítés

Leírás

Ugye már ti is nagyon vártátok? Mert mi nagyon: Megérkeztek csodás pulcsijaink, melyeken a Hintalovon logóját  Tomcsányi Dóri, a TOMCSANYI márka tulajdonosa, divattervezője gondolta nekünk újra.

Nem sok fontosabb dolgot tudok elképzelni a világban, mint a gyermekek védelme! A Hintalovon alapítvánnyal közös együttműködésben olyan pulóverek születtek, melyeken a Tomcsanyi márka egy korábbi kollekciójának virágmintái jelennek meg. Ezek a firka szerű virágok magukban hordozzák a gyerekkor felhőtlen időtöltését és a játékosságot egyaránt. A pulóver megvásárlásával lehetővé teszed, a legvédtelenebbek jogainak érvényesítését és támogatását!” – Tomcsányi Dóri, divattervező

A magas minőséget képviselő, kortárs női divatmárkát Tomcsányi Dóri alapította 2010-ben.
A tervező Budapesten született, és mielőtt a MOME-n végzett, a párizsi École Supérieure des Arts Appliqués Duperré Paris-ban is tanult.A márka egyediségét a tervező egyéni látásmódjának köszönheti, ahogyan a különöset, a látott helyeket és személyeket érzékeli és interpretálja, amely aztán kollekciói révén magas minőségű, természetes anyagokban nyer formát.
A minimalista szabások és színek, vagy éppen a különlegesség célja ugyanakkor nemcsak egy izgalmas öltözet létrehozása, hanem ami egyben kényelmes és nőies is.
A Hintalovon Alapítványnál már több mint százan dolgozunk, sokan, sokfélék vagyunk és  sok mindent gondolunk a világról de mi, Hintalovasok egy dologban mind egyetértünk: azt gondoljuk,  ahogy ma a gyerekekkel bánunk, olyan jövő vár majd ránk holnap.  Hisszük, hogy a gyerekjog egy olyan világnézet, amivel jobbá tehetjük a gyerekek életét, jobbá tehetjük a világot.  Ezért dolgozunk.  Ennek a pulcsinak az árával a Gyerekjogi Központunk munkáját támogatod, így még több gyereknek segíthetünk.

Hogyan  tudok pulcsit rendelni?

Pulővereinket országosan bárhová megrendelheted, egyet vagy többet, vidékre, vagy Budapestre. A csomagodat a Foxpost csomagautomatákba tudjuk Neked kiszállítani, itt tudod megnézni, melyik a hozzád legközelebb található automata. Ahhoz hogy a rendelésed át tudjuk adni a futárszolgálatnak, kérjük regisztrálj, add meg neved, telefonszámod és annak az automatának a címét, ahová a csomagodat kérni szeretnéd, a foxpost csomagküldés díja a rendelésed véglegesítése előtt megjelenik.

Fontos: Ha több különböző terméket rendelsz, akkor azokról külön értesítést küldünk. A letölthető anyagokat, online egy emailben, külön fogod megkapni, a táskarendelésedről pedig visszaigazoló emailt küldünk, majd feladjuk a csomagodat. A feladásról és a csomag érkezéséről sms-ben kapsz majd értesítést.

KÉRJÜK A BIZTOS SZÁLLÍTÁS ÉRDEKÉBEN A TELEFONSZÁMOD A MEGFELELŐ FORMÁTUMBAN ADD MEG: +36301234567

Köszönjük, hogy magaddal viszed üzeneteinket!

Termékinformációk:

 • Fehér szín
 • 70% cotton / 20% polyester / 10% viscose |
 • Női, regular fit fazon
 • oldalsó varratok
 • rugalmas mandzsetta és derékpánt
 • elülső zseb
 • 40°C-on mosható

Méretezés

 • S: magasság: 165-172 cm , mell: 85-92 cm, derék 66-73 cm, csípő:91-96 cm
 • M: magasság: 165-172 cm , mell: 93-97 cm, derék 74-81 cm, csípő:97-102 cm
 • L: magasság: 165-172 cm , mell: 98-107 cm, derék 82-90 cm, csípő:103-110 cm
 • XL: magasság: 165-172 cm , mell: 108-117 cm, derék 91-102 cm, csípő:111-118 cm

További információk

Méret

S, M, L, XL