Hintalovon termosz

6 000Ft

99 készleten

Leírás

Támogasd a munkánk egy termosznyi segítséggel!

Nyáron hideg, télen meleg: Duplafalú termoszunkat télen-nyáron magaddal viheted a munkába, tökéletes  játszóterezéshez , kiránduláshoz, mert órákig képes megtartani innivalód hőmérsékletét!  Praktikus, vagány és használatával jelentősen csökkentheted hulladéktermelésedet is! 

A  Hintalovon termosszal támogatod, és még üzeneteinket is magaddal viszed! 

Amit a termoszról tudni szeretnél:

  • Fekete duplafalú rozsdamentes acél termosz
  • 0,5 l űrtartalom,
  • fém fogantyús bambusz kupakkal

A csodálatos grafikát Hitka Viktória képzőművész tervezte nekünka szövegeket pedig a YELON programunk népszerű cikkeiből idéztük.

fontos: A termosz mosogatógépben nem mosható!

Hogyan tudok termoszt rendelni?

Rendelhetsz egyet vagy többet, vidékre, vagy Budapestre. A megrendelt termékeket a Foxpost csomagautomatákba tudjuk Neked kiszállítani, itt tudod megnézni, melyik a hozzád legközelebb található automata. Ahhoz hogy a rendelésed át tudjuk adni a futárszolgálatnak, kérjük regisztrálj, add meg neved, telefonszámod és annak az automatának a címét, ahová a csomagodat kérni szeretnéd, a foxpost csomagküldés díja a rendelésed véglegesítése előtt megjelenik.

Fontos: Ha több különböző terméket rendelsz, akkor azokról külön értesítést küldünk. A letölthető anyagokat, online egy emailben, külön fogod megkapni, a termosz rendelésedről pedig visszaigazoló emailt küldünk, majd feladjuk a csomagodat. A feladásról és a csomag érkezéséről sms-ben kapsz majd értesítést.

KÉRJÜK A BIZTOS SZÁLLÍTÁS ÉRDEKÉBEN A TELEFONSZÁMOD A MEGFELELŐ FORMÁTUMBAN ADD MEG: +36301234567

Köszönjük, hogy magaddal viszed üzeneteinket!