OLOVKA x Hintalovon beanie sapka – szürke

Ajánlott adomány: 4 900 Ft

Egy sapka melegség, védelem és kicsit önmagunk kifejezése is. Támogass minket egy sapkányi adománnyal, ajándékozz  Hintalovon sapkát!

36 készleten

Leírás

Tudom anyu, sál, sapka!

Egy sapka melegség, védelem és kicsit önmagunk kifejezése is. Támogass minket egy sapkányi adománnyal, ajándékozz Hintalovon sapkát!

Udvardi Ramóna grafikus-illusztrátor és megrögzött pingyűjtő 2015-ben alapította meg az OLOVKA Studiot azzal a céllal, hogy meghonosítsa Magyarországon az újhullámos kitűzőket. A saját tervezésű pinek mellett szívesen kollaborál hazai művészekkel és szervezetekkel is, mint például idén karácsonykor velünk,  Hintalovon Gyermekjogi Alapítvánnyal.

Tudnivalók:

  • beanie fazon
  • Szín: szürke
  • sapka anyaga: polészter unisex , egy méretben
  • pin: aranyszínű fém kitűző fehér zománc kitöltéssel, hátulján fém rögzítővel

 

Hogyan jut el hozzád a Hintalovon sapkád?

A sapkákat a Foxpost csomagautomatákba tudjuk Neked kiszállítani, itt tudod megnézni, melyik a hozzád legközelebb található automata. Ahhoz hogy az ajándék sapkáid át tudjuk adni a futárszolgálatnak, kérjük regisztrálj, add meg neved, telefonszámod (ebben a formátumban: +36301234567) és annak az automatának a címét, ahová a csomagodat kérni szeretnéd. A feladásról, és az ajándékod érkezéséről sms-ben kapsz majd értesítést.

További termékeink

OLOVKA X Hintalovon beanie sapka- piros

OLOVKA x Hintalovon beanie sapka – piros

Egy sapka melegség, védelem és kicsit önmagunk kifejezése is. Támogass minket egy sapkányi adománnyal, ajándékozz  Hintalovon sapkát!

Veled változom - Hintalovon notesz

Hintalovon notesz- Veled változom

Támogasd munkánkat, vidd magaddal az üzeneteinket! Noteszeinket Studiohello megálmodója, Németh Andi tervezte!