Mi a pedofília, és mik a legfontosabb tudnivalók a gyermekekkel szembeni szexuális erőszakról? – ingyenes e-learning képzés felelős felnőtteknek

Mit tehetünk felelős felnőttként azért, hogy a gyerekek minél nagyobb biztonságban legyenek? Többet szeretnél tudni? Jelentkezz még ma képzésünkre!

Dátum

Bármikor elvégezhető

Időtartam

1,5 órás egyéni ütemben végezhető e-learning képzés

Kinek ajánljuk?

felelős felnőtteknek

Típus

online

Elérhetőség

Támogatási összeg

Ft

Tematika

  • Miért fontos a valódi szexuális edukáció már gyerekkorban?
  • Mi az a pedofília?
  • Hogyan beszéljünk gyerekünkkel a kortárs szexuális erőszakról?
  • De mit jelent a gyerekekkel szembeni szexuális erőszak?
  • Mit tudunk az áldozattá vált gyerekekről?

Leírás

Miért fontos ez?

  • Mert nem tudjuk a gyerekeket megvédeni akkor, ha nem ismerjük az ellenük elkövetett bántalmazás esetek valódi természetét!
  • Mert mind felelősök vagyunk azért, hogy a környezetünkben élő gyerekek jól legyenek!
  • Mert nem csak szörnyek járnak odakint, hanem mi is ott vagyunk! A gyerekek jólléte, védelme és biztonsága a mi felelősségünk is.

 

Ahhoz, hogy a körülöttünk lévő gyerekek biztonságban legyenek, elsősorban tudásra van szükség. Olyan ismeretekre, amik segítenek abban, hogy jól értsük a gyermekbántalmazások természetét, az elkövetőket és az erőszak következményeit. Ezért összegyűjtöttünk minden naprakész tudást arról, hogy kik azok a pedofilok, miért válik valaki szexuális ragadozóvá, és elkészítettünk egy olyan rövid, tényekre és adatokra alapozott, közérthető nyelven megfogalmazott képzést, ami mindenkinek segíthet abban, hogy jól értse ezt az egész jelenséget.

A képzést minden olyan érdeklődő, felelős felnőttnek készítettük, akik a gyerekekkel szembeni szexuális erőszak témájáról szeretnének tájékozódni, kíváncsiak a legújabb kutatási eredményekre, a jelenség valódi jellemzőire, és arra, hogy hétköznapi emberként milyen felelősségünk van abban, hogy a gyerekek egy biztonságosabb világban nőjenek fel. 

Regisztráció: A Hintalovon Akadémia Thinkific oldalán keresztül lehetséges.

Az ingyenes elvégezhető, kb. másfél órás online képzésre bárki regisztrálhat, és elvégzéséről tanúsítványt és digitális kitűzőt kap. 

Következő események

Gyerekjogok és gyerekvédelem a köznevelési rendszerben – személyes pedagógus-továbbképzés

Mik azok a gyerekjogok, és hogyan is segítik a pedagógiai munkát? Többet szeretnél tudni? Jelentkezz még ma képzésünkre!

Original price was: 19 000 Ft.Current price is: 15 000 Ft.

Gyerekjogok és a válás – akkreditált e-learning ügyvédképzés

A Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány gyakorlatorientált szakmai képzést hirdet gyerekeket érintő ügyekkel foglalkozó ügyvédeknek. Többet szeretnél tudni? Jelentkezz még ma akkreditált képzésünkre!  

19 000 Ft

Gyerekek online biztonsága és védelme – akkreditált e-learning képzés

Milyen jogai vannak a gyerekeknek a digitális világban? Hogyan tudhatjuk őket online is biztonságban? Többet szeretnél tudni? Jelentkezz még ma akkreditált képzésünkre!

15 000 Ft