Kamaszkor – Útikalauz (felvilágosításhoz) szülőknek 1. rész

A kamaszkor nehéz. Segítünk eligazodni a kamaszkor kényes nevelési kérdéseiben, legyen szó felvilágosításról, szexuális nevelésről, más fontos kérdésekről.

Leírás

Kamaszkor útikalauz 1.

Hibát követünk el, ha azt hisszük, hogy minden megoldódik majd azzal, ha tizenévesen az iskolában „átesnek” a szexuális felvilágosításon. Minden életkorban van olyan tudás, információ, tapasztalat, ami ahhoz szükséges, hogy a gyerekünk szexuális fejlődése és annak részeként az önmagáról kialakított képe, a testéhez való viszonya, a kapcsolatokról és párkapcsolatokról alkotott gondolatai a lehető legteljesebbek és egészségesek legyenek.

Azt valljuk, hogy a gyerekek szexuális edukációja a születés pillanatától kezdődik.

Ezért indítjuk útjára  ezt a könyvsorozatot: letölthető formában elérhetővé tesszük azokat az anyagokat, amelyek a gyerekek szexuális felvilágosítása és a gyerekekkel való kommunikáció körében kézzelfogható, praktikus információk segítségével hozzák közelebb az érdeklődőkhöz a különböző témákat. A könyv témáival foglalkozik a yelon.hu edukációs oldalunk, ahol a kamaszoknak illetve a szüleiknek kínálunk őszinte és tabumentes válaszokat a kamaszkor nehéz kérdéseire.

További termékeink

Szexedukáció szülőknek -10 napos e-mail kurzus

Felvilágosítás – szexedukáció szülőknek – 10 napos e-mail-kurzus

Ha kiváncsi vagy e-mail-kurzusunkra, válassz az alábbi adományösszegek közül és jelentkezz még ma!

Gyerekek és a szexualitás

Felvilágosítás – Mikor és mit mondjunk a gyerekeknek a szexualitásról?

Mikor kezdjünk el beszélni a gyerekeknek a szexualitásról? Mikor és milyen információkat, hogyan osszunk meg a gyerekekkel? A felvilágosítás egy folyamat.

Kamaszkor – útikalauz (a felvilágosításról) szülőknek 2. rész

A kamaszkor nehéz. Segítünk eligazodni a kamaszkor kényes nevelési kérdéseiben, legyen szó felvilágosításról, szexuális nevelésről, más fontos kérdésekről.