Hintalovon x OLOVKA pin

Ajánlott adomány: 3 500 Ft

Legyél te is Hintalovas és szerezd be még ma a Hintalovon x OLOVKA pinedet! Támogasd vele munkánkat!

40 készleten

Leírás

Hiszünk abban, hogy a gyermekjogok egy szebb jövő záloga, amiben a gyerekek vigyáznak egymásra és magukra, a felnőttek pedig jobban oda tudnak figyelni a gyerekek szükségleteire.  Ha te is hiszel ebben, szerezd be még ma és viseld büszkén a Hintalovon x OLOVKA kitűződet!

Udvardi Ramóna grafikus-illusztrátor és megrögzött pingyűjtő 2015-ben alapította meg az OLOVKA Studiot azzal a céllal, hogy meghonosítsa Magyarországon az újhullámos kitűzőket. A saját tervezésű pinek mellett szívesen kollaborál hazai művészekkel és szervezetekkel is, mint például idén karácsonykor velünk,  Hintalovon Gyermekjogi Alapítvánnyal.

Tudnivalók:

  • pin: aranyszínű fém kitűző fehér zománc kitöltéssel, hátulján fém rögzítővel

 

Hogyan jut el hozzád a Hintalovon pined?

A sapkákat a Foxpost csomagautomatákba tudjuk Neked kiszállítani, itt tudod megnézni, melyik a hozzád legközelebb található automata. Ahhoz hogy az ajándék sapkáid át tudjuk adni a futárszolgálatnak, kérjük regisztrálj, add meg neved, telefonszámod (ebben a formátumban: +36301234567) és annak az automatának a címét, ahová a csomagodat kérni szeretnéd. A feladásról, és az ajándékod érkezéséről sms-ben kapsz majd értesítést.

További termékeink

OLOVKA x Hintalovon beanie sapka – piros

Egy sapka melegség, védelem és kicsit önmagunk kifejezése is. Támogass minket egy sapkányi adománnyal, ajándékozz  Hintalovon sapkát!

Hintalovon notesz- Veled változom

Támogasd munkánkat, vidd magaddal az üzeneteinket! Noteszeinket Studiohello megálmodója, Németh Andi tervezte!