Gyerekjogok és a válás – akkreditált e-learning ügyvédképzés

A Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány gyakorlatorientált szakmai képzést hirdet gyerekeket érintő ügyekkel foglalkozó ügyvédeknek. Többet szeretnél tudni? Jelentkezz még ma akkreditált képzésünkre!  

Dátum

Bármikor elvégezhető

Időtartam

7 óra, egyéni ütemben végezhető

Kinek ajánljuk?

ügyvédeknek

Akkreditált képzés

7 kredit

Típus

online

Elérhetőség

Támogatási összeg

Ft

Tematika

  • Az ENSZ Gyermekjogi Egyezmény egyes cikkeinek részletes ismertetése esettanulmányok segítségével, illetve az esetekkel kapcsolatos ügyvédi szerepek átbeszélése. 
  • A gyerek szempontjai a válás során: Kiskorú Kollégáink segítettek összeszedni, hogy a válási ügyek során felmerülő kérdések megvitatása többek között kapcsolattartással és bántalmazással kapcsolatban

 

Leírás

Az Alapítvány Gyermekjogi Központja az elmúlt 5 évben között több mint 1700 gyermekjogi ügyben adtunk tanácsot. A megkeresések jelentős része szülők közötti válás, gyerekkel való kapcsolattartást érintő esetek. Ma Magyarországon minden 3. gyermek szülei elválnak – a válások negyedében nem születik egyezség, így a kapcsolattartás, a gyerek lakóhelye és nevelése folyamatos konfliktusok forrása. Fontos, hogy az ilyen ügyekben a gyerek legfőbb érdekét minden esetben képviselje valaki, és ebben az ügyvédeknek kulcsfontosságú szerepe van. Ezt a szerepet szeretnénk megerősíteni, és ebben segítséget nyújtani jelen képzésünkkel. A 7 órás akkreditált e-learning továbbképzés elvégzésével a résztvevők 7 kreditpontot szereznek. 

A képzés az OTP Bank kampánya során összegyűlt adománynak köszönhetően valósult meg. A képzés az első 1000 szakember számára ingyenes. 

Regisztráció: A Hintalovon Akadémia Thinkific oldalán keresztül lehetséges.

A képzés elvégzésének határideje 2023. december 31.

Következő események

Kiskorú gyerekek részvétele a rájuk vonatkozó eljárásokban – akkreditált ügyvédképzés – 2023.12.11.

A Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány gyakorlatorientált, esetközpontú szakmai képzést hirdet gyerekeket érintő ügyekkel foglalkozó ügyvédeknek. Többet szeretnél tudni? Jelentkezz még ma akkreditált képzésünkre!  

Ft

Kiskorú gyerekek részvétele a rájuk vonatkozó eljárásokban – akkreditált ügyvédképzés – 2023.11.23.

Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány gyakorlatorientált, esetközpontú szakmai képzést hirdet gyerekeket érintő ügyekkel foglalkozó ügyvédeknek. Többet szeretnél tudni? Jelentkezz még ma akkreditált képzésünkre!  

Ft

Gyermekjogok és gyermekvédelem a köznevelési rendszerben – 2023.11.09.

Mik azok a gyermekjogok és hogyan segítik azok a pedagógiai munkát? Többet szeretnél tudni? Jelentkezz még ma képzésünkre!  

Ft