Gyerekjogok és a válás – akkreditált e-learning ügyvédképzés

A Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány gyakorlatorientált szakmai képzést hirdet gyerekeket érintő ügyekkel foglalkozó ügyvédeknek. Többet szeretnél tudni? Jelentkezz még ma akkreditált képzésünkre!  

Dátum

Bármikor elvégezhető

Időtartam

7 óra, egyéni ütemben végezhető

Kinek ajánljuk?

ügyvédeknek

Akkreditált képzés

7 kredit

Típus

online

Elérhetőség

Támogatási összeg

19 000 Ft

Tematika

  • Az ENSZ Gyermekjogi Egyezmény egyes cikkeinek részletes ismertetése esettanulmányok segítségével, illetve az esetekkel kapcsolatos ügyvédi szerepek átbeszélése. 
  • A gyerek szempontjai a válás során: Kiskorú Kollégáink segítettek összeszedni, hogy a válási ügyek során felmerülő kérdések megvitatása többek között kapcsolattartással és bántalmazással kapcsolatban

 

Leírás

Az Alapítvány Gyermekjogi Központja az elmúlt 5 évben között több mint 1700 gyermekjogi ügyben adtunk tanácsot. A megkeresések jelentős része szülők közötti válás, gyerekkel való kapcsolattartást érintő esetek. Ma Magyarországon minden 3. gyermek szülei elválnak – a válások negyedében nem születik egyezség, így a kapcsolattartás, a gyerek lakóhelye és nevelése folyamatos konfliktusok forrása. Fontos, hogy az ilyen ügyekben a gyerek legfőbb érdekét minden esetben képviselje valaki, és ebben az ügyvédeknek kulcsfontosságú szerepe van. Ezt a szerepet szeretnénk megerősíteni, és ebben segítséget nyújtani jelen képzésünkkel. A 7 órás akkreditált e-learning továbbképzés elvégzésével a résztvevők 7 kreditpontot szereznek. 

A képzés teljes egészében online, e-learning formában valósul meg. A résztvevő saját ütemben haladva, időlimit nélkül végezheti el a képzést. A képzés elvégzésének feltétele a képzés teljes egészének teljesítése, valamint a köztes ellenőrző feladatok illetve esettanulmányok megoldása.

A képzést adományért cserébe tudod teljesíteni. Minden képzésnél megadtunk egy minimális támogatási összeget, de ha szeretnéd, nagyobb összeggel is támogathatod munkánkat. A képzéshez a ‘Jelentkezem’ gombra kattintva tudsz hozzáférni.

A képzés az OTP Bank kampánya során összegyűlt adománynak köszönhetően valósult meg. 

 

Következő események

Gyerekek online biztonsága és védelme – akkreditált e-learning képzés

Milyen jogai vannak a gyerekeknek a digitális világban? Hogyan tudhatjuk őket online is biztonságban? Többet szeretnél tudni? Jelentkezz még ma akkreditált képzésünkre!

15 000 Ft

A gyerekekkel szembeni erőszak és kortárs bántalmazás – akkreditált e-learning képzés

Mit jelent a gyerekbántalmazás és mit tehetünk ellene szakemberként? Többet szeretnél tudni? Jelentkezz még ma akkreditált képzésünkre!  

15 000 Ft

Szexuális edukáció az iskolában – Hogyan beszéljünk kamaszokkal a határokról: igenekről és nemekről? – e-learning képzés

Mi a különbség felvilágosítás és szexedukáció között, és hogyan előzheti meg a szexedukáció a gyerekekkel szembeni szexuális visszaéléseket? Ha érdekelnek a válaszok, jelentkezz még ma képzésünkre!  

5 000 Ft