Gyerekek rendezvényeken, konferenciákon

Minimum adomány: Ft

Ha kíváncsi vagy, hogy mit érdemes végiggondolnod, ha a gyerekek is aktív résztvevői az általad szervezett rendezvénynek, akkor válassz az alábbi  adományösszegek közül és töltsd le erről szóló kiadványunkat!

Leírás

Sokféle szerepben látunk gyerekeket a rendezvényeken. Köszöntőt mondanak, képviselik a közösségüket, felszólalnak társadalmi vagy globális ügyek mellett, regisztrálják a résztvevőket, átadják a virágot az előadóknak, szórakoztató műsort adnak. Jelenlétük frissítő és termékeny része lehet bármely tudományos, politikai, sport, szabadidős vagy kulturális rendezvénynek, azonban fokozott felelősséggel is jár. A gyermekjogok tisztelete minden résztvevő feladata, de a
gyerekek védelme és valódi részvételük előmozdítása különös figyelmet igényel a szervezőktől.

Ez a kiadvány azoknak a felnőtteknek készült, akik gyerekek bevonását fontolgatják egy konferencia vagy rendezvényszervezéséhez. Célja, hogy támogassa a gyerekek valódi részvételét, és segítséget nyújtson az ezt biztosító gyakorlati szempontok átgondolásához.

 

További termékeink

Teljesen rendben van, ha- plakát

Teljesen rendben van – Plakát

Milyen az a hely, ahol a gyerekek biztonságban érzik magukat? Szerintünk olyan, ahol lehet hibázni, kérdezni, fáradtnak lenni, segítséget kérni  Ha kíváncsi vagy plakátunkra, válassz az alábbi adományösszegek közül, és töltsd le még ma!

Gyerekjogi ábécé

Gyerekjogi ábécé – Plakát

Mire van szüksége a gyerekeknek? Mitől kell megóvni őket? A gyerekjogok nem elvont, bonyolult jogi passzusok, hanem azok a feltételek, melyek a kiegyensúlyozott gyerekkorhoz szükségesek.  Ha kíváncsi vagyok Gyerekjogi ábécé-nkre, válassz az alábbi adományösszegek közül, és töltsd le plakátunkat!

Számítanak a szavaid! -Megerősítő mondatok az iskolában

Összegyűjtöttünk pár ötletet, hogyan reagálhat pozitívan egy tanár a mindennapi helyzetekre. Próbáld ki ezeket a mondatokat!