Mitől jó a digitális oktatás: tippek gyerekektől tanároknak

Minimum adomány: Ft

Tudd meg, hogy a gyerekek szerint mi teheti jobbá a digitális oktatást, válassz alábbi adományösszegek közül és töltsd le tanároknak szóló tippjeinket!

Leírás

Az online oktatás nemcsak a tanárokat állította ismeretlen helyzet elé, de a gyerekeknek is meg kellett szokniuk egy sor új dolgot.  Az InternetMost kutatás felmérte,  mit gondolnak a diákok a digitális tanításról és arról, hogy mit tehetnének a tanárok azért, hogy könnyebb és hatékonyabb legyen az otthoni online tanulás.

Ha tudjuk, mi jelentette a legnagyobb kihívást, illetve kellemetlenséget a diákoknak az otthoni tanulás során, könnyebben dolgozhatunk ki jó válaszokat egy újabb, hasonló forgatókönyv esetén. Tudtad például, hogy a kutatásban részt vevő gyerekek egy része úgy próbálta meg tartani a társaival a lépést, hogy nem volt egy nyugodt része a lakásnak, ahová elvonulhattak volna tanulni?

Ha érdekelnek a gyerekek válaszai, és szeretnél segíteni nekik, akkor az ajánlás Neked szól!  Ebben az akár ingyen is letölthető kézikönyvben megtalálod a gyerekek válaszait, és a gyerekjogi szakemberek azokkal kapcsolatos ajánlásait pontokba szedve és magyarázatokkal ellátva.

További termékeink

Milyen ma gyereknek lenni Magyarországon? – Iskolai segédanyag az ENSZ gyerekjelentéshez

Milyen ma gyereknek lenni Magyarországon? Ki tudhatná ezt jobban, mint maguk a gyerekek. Mi megkérdeztük a véleményüket! Töltsd le most az iskolai anyagot!

Számítanak a szavaid! -Megerősítő mondatok az iskolában

Összegyűjtöttünk pár ötletet, hogyan reagálhat pozitívan egy tanár a mindennapi helyzetekre. Próbáld ki ezeket a mondatokat!

Online biztonság az otthontanulásban

Hogyan lehet a diák, a tanár és a szülők online biztonságát az iskolai távoktatás idején is megtartani? Online biztonság, digitális oktatás lehetőségei, olvass bele!