Sánta Nóra

Hintalovon

2020.06.16.

Dr. Sánta Nóra – jogász, Gyermekjogi Pro Bono Központ vezető

Jogász. Végzős hallgatóként csatlakozott az Alapítványhoz, 2016 tavaszán. Rendszeresen tart előadásokat és tréningeket gyermekjogok, gyermekbántalmazás és digitális gyermekvédelem témakörökben. A Gyermekjogi Központ jogászaként koordinálja a beérkező megkereséseket, melyeknél a legfontosabb szempont a gyerek legfőbb érdekének képviselete.

Hírlevél feliratkozás: Feliratkozva Hintalovon Általános Hírlevél – feliratozók listára

Szabályzat elfogadása: Elfogadom

További tartalmak a témában

Nincs kapcsolódó tartalom.

Szeretnél az elsők között értesülni az újdonságokról?

Legyél Te is rendszeres adományozónk!

Már egyszeri támogatással is nagyon sokat segíthetsz, a havi 5000 forint rendszeres támogatás pedig nagyságrendileg teszi jobbá, kiszámíthatóbbá az Alapítvány mindennapi életét!
Havi
Clear

Legfrissebb híreink

Letölthető anyagaink

Ne posztolj

Ne posztolj a gyerekről!

Tudod mi az a digitális lábnyom? Tudtad, hogy van összefüggés a posztolt képek és az iskolai bullying között? Legyetek online is biztonságban!

Biztonságos, egyszerűen hozzáférhető és könnyen használható – mi az? Az óvszer

Miért a biztonságos szex a jó szex? Válassz az alábbi adományösszegek közül és töltsd le kiadványunkat, mely jó kiindulási alap lehet a biztonságos szexről szóló beszélgetéseknek.

Iskolaváltás szabályai

Elköltöztök? Bántják a gyereked az iskolában? Ha kíváncsi vagy az iskolaváltással kapcsolatos legfontosabb információkra, válassz az alábbi adományösszegek közül és töltsd le még ma kiadványunk!

Cikkajánló

×
×

Cart