Önkéntes programunk

Hatan kezdtük, százan folytatjuk

Az alapítvány alakulásakor 6 ember törte a fejét azon, hogyan lehetne tenni azért, hogy jobb legyen Magyarországon gyereknek lenni. Azóta több, mint 100 önkéntes csatlakozott hozzánk és segíti nap, mint nap a munkánkat. Szinte minden programunkban dolgozunk önkéntesekkel, minden korosztály és számos szakterület képviselteti magát, van aki jogász, fordító, van, aki a postázással segít, van, webszerkesztő, borítékot hoz nekünk, segíti a gyerekek munkáját, velünk vannak a chatelő segítőink, támogatnak pedagógusok, pszichológusok, van nyugdíjas önkéntesünk és itt vannak velünk középiskolás fiatal tanácsadóink. Sokfélék vagyunk, sokféle háttérrel, a különbözőségeink az erősségünk és az a közös tulajdonság, hogy mind azt gondoljuk: a gyerekjog világnézet!

Hogyan dolgozunk együtt?

Minden önkéntesünkkel önkéntes szerződés keretében tiszta és átlátható keretek mentén működünk együtt. Az önkénteseinkkel biztonságos együttműködés kereteit adó saját Irányelvünk mentén kapcsolódunk. Különös figyelemmel vagyunk fiatal, középiskolás önkénteseinkre, akikkel a közösen kidolgozott Gyermekvédelmi Irányelv koordinálja a közös munkát.

Tarts velünk!

Ha fontosak neked a gyermekjogok, és szerinted is van még mit tenni az érvényesítésükért; ha érdekel az edukáció, a gyerekek és a felnőttek tabumentes és tényszerű tájékoztatása a gyerekjogokkal, szülőséggel, szexedukációval, iskolai bántalmazással kapcsolatban; ha már régóta keresed azt a helyet, ahol érdemben hozzájárulhatsz a Magyarországon élő gyerekek jóllétéhez, akkor csatlakozz hozzánk! Legyél te is hintalovas!

HA LÁTSZ AKTUÁLIS FELHÍVÁST ITT, AKKOR JELENTKEZZ!

Aktuális felhívásaink: jelenleg nem keresünk csapattagot önkéntes munkára, nézz vissza később!