Önkéntes programunk

Lehet, hogy van valamid, amire szüksége van a Világnak! Szabadidő, nyelvtudás, lelkesedés, kreativitás, programozás, fotózás, grafika, vagy valami más - ha adnál belőle egy kicsit nekünk, hogy jobb legyen ma gyereknek lenni, itt megteheted!
legyél te is hintalovas!

Hintalovon

2020.06.03.

Hatan kezdtük, százan folytatjuk

Az alapítvány alakulásakor 6 ember törte a fejét azon, hogyan lehetne tenni azért, hogy jobb legyen Magyarországon gyereknek lenni. Azóta több, mint 100 önkéntes csatlakozott hozzánk és segíti nap, mint nap a munkánkat. Szinte minden programunkban dolgozunk önkéntesekkel, minden korosztály és számos szakterület képviselteti magát, van, aki jogász, fordító, van, aki a postázással segít, van, webszerkesztő, borítékot hoz nekünk, segíti a gyerekek munkáját, támogatnak pedagógusok, pszichológusok, van nyugdíjas önkéntesünk és itt vannak velünk középiskolás fiatal tanácsadóink. Sokfélék vagyunk, sokféle háttérrel, a különbözőségeink az erősségünk és az a közös tulajdonság, hogy mind azt gondoljuk: a gyerekjog világnézet!

Hogyan dolgozunk együtt?

Minden önkéntesünkkel önkéntes szerződés keretében tiszta és átlátható keretek mentén működünk együtt. Az önkénteseinkkel biztonságos együttműködés kereteit adó saját Irányelvünk mentén kapcsolódunk. Különös figyelemmel vagyunk fiatal, középiskolás önkénteseinkre, akikkel a közösen kidolgozott Gyermekvédelmi Irányelv koordinálja a közös munkát.

Tarts velünk!

Ha fontosak neked a gyermekjogok, és szerinted is van még mit tenni az érvényesítésükért; ha érdekel az edukáció, a gyerekek és a felnőttek tabumentes és tényszerű tájékoztatása a gyerekjogokkal, szülőséggel, szexedukációval, iskolai bántalmazással kapcsolatban; ha már régóta keresed azt a helyet, ahol érdemben hozzájárulhatsz a Magyarországon élő gyerekek jóllétéhez, akkor csatlakozz hozzánk! Legyél te is hintalovas!

HA LÁTSZ AKTUÁLIS FELHÍVÁST ITT, AKKOR JELENTKEZZ!

Aktuális felhívásaink: jelenleg nem keresünk csapattagot önkéntes munkára, nézz vissza később!

További tartalmak a témában

ENSZ felmérés

ENSZ felmérés a gyermekjogok érvényesüléséről

Az ENSZ legfrissebb felmérésének célja, hogy feltérképezze a gyermekjogok hazai érvényesülésének helyzetét.

Önkéntes projekt koordinátort keres a Hintalovon Alapítvány

ÖNKÉNTES projekt koordinátort keresünk!

Önkéntes projekt koordinátort keres a Hintalovon Alapítvány. Csatlakozz hozzánk, legyél te is hintalovas!

Űgy tűnik minden hibátlan

Úgy tűnik, minden hibátlan 

A gyerekek is megdolgoznak a sikerért, és lehet, hogy talán elérik céljukat, és elismert művésszé válnak. De nincs az a cél, amiért feláldozhatjuk a gyerekkorukat. Mi, felnőttek felelősek vagyunk értük. Rajtunk múlik, hogy boldog felnőttekké válnak-e.  

hogyan legyünk jobb szülők

(Nem csak) sportoló gyerekek szüleinek

 

Szeretnél az elsők között értesülni az újdonságokról?

Legyél Te is rendszeres adományozónk!

Adományoddal hozzájárulhatsz a Hintalovon folyamatos működéséhez, és fejlődéséhez, így még több gyermeknek tudunk segíteni.
Egyszeri

Legfrissebb híreink

Letölthető anyagaink

Kapcsolattartás, láthatás a járvány idején

Összeszedtük azokat a legfontosabb szempontokat, amik szülők számára fontosak lehetnek, amikor megállapodást kötnek, hogyan alakuljon át a kapcsolattartás a gyerek érdekében. Töltsd le kiadványunkat!

Internetes házirend – Segítség szülőknek és gyerekeknek

Nem tudod hogyan szabályozd a netezést? Támogasd, vedd el, korlátozd? Ha bizonytalan, mennyit lés hogyan lehessen otthon netezni, ez a kidvány neked szól!

Mitől jó a digitális oktatás: tippek gyerekektől tanároknak

Tudd meg, hogy a gyerekek szerint mi teheti jobbá a digitális oktatást, töltsd le tanároknak szóló tippjeinket!

Cikkajánló

×
×

Cart