Nyitott pozíciók

Itt találod aktuális ajánlatainkat, illetve ha szeretnéd - akár rendszeres, akár alkalmi - önkéntesként, vagy egy cég, vállalat, szakértő képviseletében pro bono segíteni a munkánkat, várjuk jelentkezésedet!
nyitott pozíciók, karrier, állásajánlat

Hintalovon

2010.10.05.

Ha van aktuális, nyitott lehetőség, itt találod, hogyan csatlakozhatsz csapatunkhoz.
Ha szeretnéd – akár rendszeres, akár alkalmi – önkéntesként, vagy egy cég, vállalat, szakértő képviseletében pro bono segíteni a munkánkat, akkor is várjuk jelentkezésedet!

Folyamatosan keresünk önkénteseket

Akár valamelyik konkrét programhoz csatlakoznál, akár általánosságban segítenél fordítással, írással, grafikai munkákkal, fotózással, adatelemzéssel, horgolással, álomfejtéssel, süteménnyel, gyümölcsökkel, vagy valami mással, amiben igazán jó vagy, örülni fogunk Neked!

Aktuális önkéntes pozíciók:

  • Jelenleg nem keresünk konkrét pozícióra önkéntest, kérünk, figyeld a híreinket, és akkor jelentkezz, ha felhívást látsz!

A programjainkról itt találsz több információt.

Hírlevelünkre itt iratkozhatsz fel.

Köszönjük az érdeklődésedet, és reméljük, hallunk még egymásról!

További tartalmak a témában

Nincs kapcsolódó tartalom.

Szeretnél az elsők között értesülni az újdonságokról?

Legyél Te is rendszeres adományozónk!

Már egyszeri támogatással is nagyon sokat segíthetsz, a havi 5000 forint rendszeres támogatás pedig nagyságrendileg teszi jobbá, kiszámíthatóbbá az Alapítvány mindennapi életét!
Havi
Clear

Legfrissebb híreink

Letölthető anyagaink

Vedd észre mások értékeit!- Plakát

Vedd észre mások értékeit – Plakát

Mi a közös a sarkantyús teknősben, a dongóban és az afrikai elefántban? Hogy nind rendelkeznek értékes tulajdonságokkal. Ha kíváncsi vagy állati jó, beszélgetésindító plakátjainkra, válassz az alábbi adományösszegek közül és töltsd le kiadványunkat!

Ne legyen tabu!- Hogyan beszélj a gyerekeddel a menstruációról?

Annak ellenére, hogy természetes jelenség, nem könnyű beszélgetni a menstruációról. Mit mondjunk a gyerekünknek és hogyan? Válassz az alábbi adományösszegek közül, és töltsd le kiadványunkat!

Szempontrendszer

Szempontrendszer – a véleményükért kiálló gyerekek támogatásához

Virrasztást, sztrájkot, petíciót vagy más akciót szerveznek a suliban? Miket fontos átgondolni előtte?  Ha kíváncsi válaszainkra, válassz az alábbi adományösszegek közül és töltsd le kiadványunkat!

Cikkajánló

×
×

Cart