Kökéndy Ákos

Hintalovon

Kökéndy Ákos – iskolaigazgató, kuratóriumi tag

Waldorf-tanár, osztálytanító. Egyetemi tanulmányait az Állatorvostudományi Egyetemen kezdte, majd átnyergelt a Kossuth Lajos Tudományegyetem biológia–kémia tanári szakára. A diploma megszerzése után azonnal a Pesthidegkúti Waldorf Iskolába érkezett, az akkor készülődő gimnáziumi rész egyik alapító tanára volt. A Waldorf-pedagógiával kapcsolatos hazai képzések és továbbképzések rendszeres előadója, miközben harmadik osztályát vezeti osztálytanítóként. Tartott jótékonysági anatómia előadást, szerkesztett elektronikus könyvet. Jelenleg az egyetemi másoddiploma megszerzése mellett a ParenTED szervezési feladataival foglalkozik.

További tartalmak a témában

Nincs kapcsolódó tartalom.

Szeretnél az elsők között értesülni az újdonságokról?

Legyél Te is rendszeres adományozónk!

Már egyszeri támogatással is nagyon sokat segíthetsz, a havi 5000 forint rendszeres támogatás pedig nagyságrendileg teszi jobbá, kiszámíthatóbbá az Alapítvány mindennapi életét!
Havi
Clear

Legfrissebb híreink

Letölthető anyagaink

Internetes házirend – Segítség szülőknek és gyerekeknek

Nem tudod hogyan szabályozd a netezést? Támogasd, vedd el, korlátozd? Ha bizonytalan, mennyit lés hogyan lehessen otthon netezni, ez a kidvány neked szól!

60 gyermeksimogató mondat (Plakát)

Megerősítő, pozitív mondatok a mindennapi gyerekneveléshez: 60 jó mondat, amit neked is ismerned kell! Töltsd le plakátunkat!

Gyerekjogi ábécé

Gyerekjogi ábécé – Plakát

Mire van szüksége a gyerekeknek? Mitől kell megóvni őket? A gyerekjogok nem elvont, bonyolult jogi passzusok, hanem azok a feltételek, melyek a kiegyensúlyozott gyerekkorhoz szükségesek.  Ha kíváncsi vagyok Gyerekjogi ábécé-nkre, válassz az alábbi adományösszegek közül, és töltsd le plakátunkat!

Cikkajánló

×
×

Cart