Segítsd a munkánkat - Adományozz!

Szükségünk van egyéni támogatókra, szükségünk van a segítségedre! Ha fontosak számodra a gyerekjogok, ha fontosnak tartod a munkánkat és eredményeinket és megteheted, légy támogatónk! Már egyszeri támogatással is nagyon sokat segíthetsz, a havi rendszeres támogatás pedig nagyságrendileg teszi jobbá, kiszámíthatóbbá az Alapítvány mindennapi életét! Használhatod a tartalom alján található egyszeri és rendszeres adományozás dobozokat, vagy utalhatsz közvetlenül a bankszámlánkra:

Bankszámlaszám:
11600006-00000000-77668686
(ERSTE)


​Nemzetközi utalás esetén:
IBAN: HU44 1160 0006 0000 0000 7766 8686
BIC/Swift: GIBAHUHB


​Sokat írtunk már arról, hogy mivel foglalkozunk, de arról keveset hogy hogyan. A munkatársaink zömmel önkéntesek, több mint 80 lelkes támogató- jogászok,  ügyvédek, fordítók, korrektorok, chat-ügyelők, fotószerkesztők, újságírók  és még sok más szakember- dolgozik nap mint nap ingyen, a saját szabadidejében azon, hogy a Hintalovon Alapítvány ügyei célbaérjenek. A saját telefonjukon, saját gépükön, saját erőforrásaikat , tudásukat, idejüket felhasználva íródnak a cikkek, születnek előadások, így jönnek létre a jogi tanácsadások, a személyes találkozók, a bíróság elé vitt ügyek, így születnek a facebook bejegyzések, a fotók, az utcára kitett plakátok, a sajtóközlemények.Vannak azonban költségek, amiket nekünk is fedezni kell: van 4 főállású alkalmazottunk, akik nélkül megállna az Alapítvány élete, van irodánk, van utazási költségünk, nem kapjuk ingyen az áramot, telefonszámlát, internetet, web-tárhelyet, könyvelőt, autópálya matricát mi sem.

Nagyon sok időt és energiát kell arra fordítanunk hogy a pénzügyi fedezetet megteremtsük, pályázati anyagokat írunk, szponzorációs javaslatokat készítünk, előadásokat vállalunk, de ez nem elég. Ha ismersz olyan vállalatot aki szívesen támogatna minket, ha munkáddal csatlakoznál, írj nekünk!

Rendszeres adomány

Adomány összege:

  • Egyéb: HUF

Adományozok!

Egyszeri adomány

Adomány összege:

  • Egyéb: HUF

Adományozok!