Iratkozz fel hírleveleinkre!

Iratkozz fel hírleveleinkre!

A gyerekjogok világnézet - forrás: Temporary desinger tattoo

A gyerekek hangját ma nem halljuk Magyarországon. Minél többen vagyunk tisztában a gyerekjogokkal, annál nagyobb eséllyel nő fel a következő generáció úgy, hogy a gyermekjogok érvényesülése a mindennapjaik része. A gyerekek nem a jövőt jelentik hanem a jelent. Segítsd a munkánkat, a gyerekjogok érvényesülését úgy, hogy tájékozódsz!Tudj meg többet, olvass utána, küldd tovább!

Általános hírlevél: Itt az Alapítvány fő pojektjeiről, aktualitásairól, riportjainkról és híreinkről olvashatsz. Közzétesszük kampányainkat, eredményeinket, peticiókat, felhívásokat osztunk meg, elérhetővé tesszük szakmai anyagainkat, kutatásainkat. A hírlevél kéthetente jelenik meg.

Yelon szülői hírlevél:  A szülőség tanulható! Ebben szeretnénk a segítégedre lenni a Yelon szexedukációs programunk szülői hírlevelével, amelyben a kamaszok nevelésével kapcsolatos kényes kérdésekre igyekszünk jó válaszokat találni. Olvashatsz a kiközösítésről, a kamaszkori elhízásról, a homoszexualitásról, a kamaszkori felvilágosításról, az iskolai nehézségekről, arról, hogy miképp ismerhető fel a bántalmazás, mit tehetsz az ellen hogy a gyereked áldozattá váljon,   hogyan segíthetjük a gyerekünket abban hogy kiegyensúlyozott felnőtté váljon. Írni fogunk a gyerekjogi követekről, a politikáról gyerekszemmel és még sok mindenről ami eszünkbe jut és fontosnak tartjuk hogy szülőként tudj róla.

Gyerekjogi hírlevél: Az Alapítvány Gyerekjogi Központjának hírlevele, ahol elsősorban a hozzánk beérkező megkeresésekben leggyakrabban felmerülő kérdésről fogunk írni. Hogyan indul egy válás, mit tehetsz, hogy a gyereked ne sérüljön a válási folyamatban, mit tehetsz családon belüli erőszak esetén, hol kérhetsz segítséget elhelyezési kérdésben, mit javaslunk iskolai konfliktusoknál, hogyan tudod megkönnyíteni a szülői kapcsolattartást.. és még sok hasznos, kényes és nehéz téma, esettanulmányokkkal, kutatásokkal és a saját tapasztalatainkkal alátámasztva.

Ha nem találod a kérdésedre a választ, írj nekünk!

Válassza ki, hogy melyik hírlevelünkre szeretne feliratkozni, akár többet is megjelölhet.