Születéstől felnöttkorig

Születéstől felnöttkorig

Publikálva
k, 03/27/2018 - 12:27
Legutóbb frissítve
2 év.
852megtekintés

Tizenharmadik alkalommal szervezik meg neveléslélektani, pedagógiai konferenciájukat a százhalombattai Szülők Fóruma egyesület és partnerei április 20-án Törökbálinton.

A szülők, pedagógusok és segítő szakemberek számára összehívott tanácskozás ezúttal is térségi együttműködésben valósul meg. A szervezők között megtaláljuk az Érdi Tankerületi Központot, az Érdi Móra Ferenc Általános Iskolát, a Segítőkéz Szolgálatot, a Szérűskert Bölcsődét, valamint a Bálint Márton Általános és Középiskolát, amely otthont ad az eseménynek.

Digitális gyermekkor, digitális szülők címmel tart előadást dr. Gyurkó Szilvia jogász, gyermekvédelmi szakember.

A viselkedési nehézségek okairól, kezelési módjairól beszél Stánicz Nikolett gyógypedagógus, zeneterapeuta és Tamás Réka klinikai szakpszichológus-jelölt. A magzati tapasztalatok és születéskori élmények hatásáról tart előadást Orosz Katalin, klinikai szakpszichológus, transzperszonális terapeuta. Az örömteli koordinációjavítás lesz a témája Almási Judit mentálhigiénés segítő, szenior táncoktatónak, és sajátos nevelési igényű gyerekeket nevelő pedagógusok beszélgetnek az "együttnevelés", illetve "különnevelés" lehetőségeiről Kapcsáné Németi Júlia gyógypedagógus, pedagógiai szakértő vezetésével.

A programban való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. További részletek a www.szulokforumaegyesulet.hu oldalon. 

szfe_konf_meghivo_2018_2a_0_0.jpg