Felhasználói feltételek - Hintalovon

Felhasználói feltételek

A hintalovon.hu információs társadalmi szolgáltatást nyújt, ezen belül tartalomszolgáltatónak minősül. A hintalovon.hu szolgáltatása folyamatosan bővül, erről a honlapon értesítjük a felhasználókat.

A honlap célja, hogy a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány tevékenységéről információt szolgáltasson, valamint látogatói  hírlevelet igényeljenek, kapcsolatot tudjanak felvenni az Alapítvánnyal és támogathassák azt.

A hírlevélre való feliratkozáshoz és a Pro Bono Gyermekjogi Központ kapcsolatfelvételi űrlapjának kitöltéséhez a felhasználó köteles megadni egy e-mail címet és nevet. A személyes adatok kezelésére vonatkozóan tekintse meg az Adatvédelmi Nyilatkozatunkat.

A szolgáltatás a hatályos magyar jogszabályok szerint tartalomszolgáltatásnak minősül a közzétett Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány cikkeinek vonatkozásában.

A felhasználói magatartás

A szolgáltatás igénybevételére vonatkozóan a felhasználók magukra nézve kötelezőnek ismerik el az alábbiakat:

A jogsegély kérelmek benyújtásához - így a Pro Bono Gyermekjogi Központ munkatásaival történő kapcsolatfelvételhez az e-mail cím és név megadása kötelező. Kérjük, olvassa el az Adatvédelmi nyilatkozatot és ennek ismeretében hozza meg döntését. Amennyiben segítségre van szüksége az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatban, kérjük írjon e-mailt az info@hintalovon.hu címre. A felhasználó a honlap használatával hozzájárul személyes adatai kezeléséhez.

A szolgáltatás igénybevételével a felhasználó magára nézve kötelezőnek ismeri el a Felhasználási Feltételeket.

Szerzői jogok

A weboldal közleményeinek alapjául szolgáló tények és hírek a forrás megjelölésével szabadon felhasználhatók.

A honlap szerzői jogi védelem alá eső tartalma, illetve annak bármely alkotóeleme (különösen szöveg, tanulmány, kép, videó, animáció stb.) - a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben szabályozott szabad felhasználás eseteit kivéve - csak a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány előzetes, írásos engedélyével használható fel.

A honlap tartalmának felhasználásával kapcsolatban további információt kaphat a info@hintalovon.hu e-mail címen.