Ingyenes jogsegélyvonalat indít a Hintalovon

Élő chates tanácsadás, ahol egy héten kétszer, chaten lehet az Alapítvány jogász kollégáitól ingyen és név nélkül tanácsot kérni - mert hisszük, hogy a közösségi támogatás és összefogás az, amivel közösen megoldhatjuk ezt az válságos helyzetet.

Hintalovon

2020.03.23.

Élő chates segélyvonalat indítunk a koronavírus-járvány által okozott megváltozott élethelyzetekben adunk gyermekjogi tanácsot. A segélyvonal ingyenes és anonim, a yelon.hu/szuloknek oldalon érhető el.

A koronavírus-járvány miatt az egész életünk egyik pillanatról a másikra megváltozott.. Rengeteg kérdést kaptunk a karanténra, kapcsolattartásra, egészségügyi vészhelyzetre, online oktatásra vonatkozóan. Átgondoltuk, hogy mivel segíthetnénk ebben a nehéz helyzetben  legjobban, így elindítjuk a Segélyvonal szolgáltatásunkat.

A Segélyvonal egy olyan élő chates tanácsadás, ahol egy héten kétszer, chaten lehet tőlünk gyermekjogi kérdésekben tanácsot kérni. A chaten jogász kollégáink állnak  rendelkezésre nyitvatartási időben, szerdán és pénteken 16-18 óra között. A segélyvonal ingyenes és anonim. A leggyakoribb kérdéseket cikkek formájában is feldolgozzuk majd, a legfrissebb anyagaink a www.yelon.hu/szuloknek oldalon érhetők el. A segélyvonal nyitvatartási időben a www.yelon.hu/szuloknek oldalon működik.

Hisszük hogy a közösségi támogatás és összefogás az, amivel közösen megoldhatjuk ezt az válságos helyzetet.

Együtt vagyunk. #segélyvonal 

További tartalmak a témában

Szeretnél az elsők között értesülni az újdonságokról?

Legyél Te is rendszeres adományozónk!

Már egyszeri támogatással is nagyon sokat segíthetsz, a havi 5000 forint rendszeres támogatás pedig nagyságrendileg teszi jobbá, kiszámíthatóbbá az Alapítvány mindennapi életét!
Havi
Clear

Legfrissebb híreink

Letölthető anyagaink

Ismerd meg a jogaidat! – Gyerekjogokról gyerekeknek

18 éven aluli vagy és mindig csak a kötelességeiddel jönnek? Ismerd meg a jogaidat is, ez a kiadványunk neked szól! A gyerekjog világnézet:)

Válás gyerekszemmel - Mire figyeljenek a felnőttek egy váláskor?

Válás gyerekszemmel – Mire figyeljenek a felnőttek egy váláskor?

Ha kíváncsi vagy, hogy mire érdemes felelős felnőttként figyelned egy váláskor, akkor válassz az alábbi  adományösszegek közül és töltsd le erről szóló kiadványunkat!

Nyári munka 1×1

Mire figyelj szülőként, ha nyáron dolgozna a gyereked? Minden, amit a gyerekek nyári munkavállalásával tudnod érdemes. Ha kiváncsi vagy összefoglalónkra, válassz az alábbi adományösszegek közül és töltsd le még ma kiadványunk!

Cikkajánló

×
×

Cart