Mit csinál a gyerek neten – Dívány X Hintalovon workshop

Egész napos konferencia szakértőktől szülőknek. A digitális kor olyan új kihívások elé állítja a szülőket, amelyek megoldására nemhogy mintánk, de sokszor megfelelő tudásunk sincs. Hogyan tanítsuk meg a gyereket biztonságosan használni az internetet, ha mi sem tudjuk, hogyan kell? Workshop a Dívány és a Hintalovon közös szervezésében.

Hintalovon

2019.09.26.

A digitális kor olyan új kihívások elé állít minket, szülőket, amelyek megoldására nemhogy mintánk, de sokszor megfelelő tudásunk sincs. Hogyan tanítsuk meg a gyereket biztonságosan használni az internetet, ha mi sem tudjuk, hogyan kell? Milyen szabályokat kellene hoznunk a kütyüzésre? Milyen hatása lesz a gyerekünk életére annak, hogy a neten nő fel, hogy online játszik és online tartja a kapcsolatot a barátaival? https://divany.feminashop.hu/

A digitális kor olyan új kihívások elé állít minket, szülőket, amelyek megoldására nemhogy mintánk, de sokszor megfelelő tudásunk sincs. Hogyan tanítsuk meg a gyereket biztonságosan használni az internetet, ha mi sem tudjuk, hogyan kell? Milyen szabályokat kellene hoznunk a kütyüzésre? Milyen hatása lesz a gyerekünk életére annak, hogy a neten nő fel, hogy online játszik és online tartja a kapcsolatot a barátaival? Van-e határvonal a fizikai és az online kommunikáció között, mit engedünk meg az egyikben magunknak és mit a másikban, hol vannak azok a határok, amiket egyikben sem lehet átlépni, aki online lájkol, az valójában kedvel-e, aki online bánt, az folytatja-e a valóságban? Milyen veszélyekkel találkozhat a gyerek, miközben a neten barangol? És egyáltalán, mi történik ott vele pontosan?

Rendezvényünk ezekre a kérdésekre keresi a választ. Délelőtti programunkon előadások keretében kaphat szempontokat a hallgató olyan szakértőktől, mint Tari Annamária pszichoterapeuta, és Dr. Gyurkó Szilvia gyermekjogi aktivista. A délutáni workshopokon pedig olyan konkrét helyzetekkel, módszerekkel dolgozunk, amelyek segítik a szülői kompetenciák fejlesztését, és a gyakorlatban is jól használható segítséget nyújtanak a gyereknevelésben.

Egész napos konferencia szakértőktől szülőknek.
Az előadásokról, és a programokról részletesen itt olvashatsz »

Az előadásokról a szervező Femina Média Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos videó- vagy hangfelvételt készíteni. Az előadások alatt kérjük, kapcsolják ki mobiltelefonjaikat. Felhívjuk a figyelmüket, hogy 14 éven aluli gyermekek nem látogathatják az előadásokat.

Jegyvásárlás

További tartalmak a témában

Szeretnél az elsők között értesülni az újdonságokról?

Legyél Te is rendszeres adományozónk!

Már egyszeri támogatással is nagyon sokat segíthetsz, a havi 5000 forint rendszeres támogatás pedig nagyságrendileg teszi jobbá, kiszámíthatóbbá az Alapítvány mindennapi életét!
Havi
Clear

Legfrissebb híreink

Letölthető anyagaink

Médiaszereplés alapelvei gyerekeknek

Hogyan bánhat a gyerekkel egy riporter? Mire érdemes figyelni, ha gyereked médiaszereplésre készül? Töltsd le gyerekeknek szóló anyagunkat!

Válás gyerekszemmel - Mire figyeljenek a felnőttek egy váláskor?

Válás gyerekszemmel – Mire figyeljenek a felnőttek egy váláskor?

Ha kíváncsi vagy, hogy mire érdemes felelős felnőttként figyelned egy váláskor, akkor válassz az alábbi  adományösszegek közül és töltsd le erről szóló kiadványunkat!

MInden gyereknek joga van a suliban

Minden gyereknek joga van a suliban …

Mit jelentenek a gyerekjogok az iskolában? Lehet-e enni a tanórán? Ki mehet-e a gyerek pisilni óra közben? Ha kíváncsi vagy összefoglalónkra, válassz az alábbi adományösszegek közül, és töltsd le kiadványunkat!

Cikkajánló

×
×

Cart