Highlights of Hungary: gyermekjogok a járvány idején

A Highlights podcast sorozatának aktuális részében a koronavírus családokra, gyerekekre gyakorolt hatásairól mesélt Gyurkó Szilvia gyermekjogi szakértő.
koronavírus pandémia gyerekjogokról beszél Gyurkó Szilvi

Hintalovon

2020.04.16.

A Highlights Podcast Special #1 adásával a podcast platformunk most a teljes a világ átrendeződésére reagálva hibrid módon folytatja a Highlights podcast sorozatot. A koronavírus, COVID-19 vírus hatásai kapcsán beszélgettünk Gyurkó Szilvia gyermekjogi szakértővel, a Hintalovon Alapítvány alapítójával, Vásárhelyi Gábor kutatóval, az ELTE biológia-fizika tanszék kutatócsoportjának tagjával, a CollMot társalapítójával és Kovács András Péterrel, a Telekom marketingvezetőjével.

Alapítványunk minden esetben gyermekjogi megközelítést alkalmaz, mely szerint függetlenül attól, ki keres fel minket, mi az ügyben érintett gyerek(ek) érdekeit képviseljük.

Forrás és podcast itt.

Kapcsolattartás a koronavírus idején – esettanulmányunk ezen a linken érhető el.

További tartalmak a témában

Szeretnél az elsők között értesülni az újdonságokról?

Legyél Te is rendszeres adományozónk!

Már egyszeri támogatással is nagyon sokat segíthetsz, a havi 5000 forint rendszeres támogatás pedig nagyságrendileg teszi jobbá, kiszámíthatóbbá az Alapítvány mindennapi életét!
Havi
Clear

Legfrissebb híreink

Letölthető anyagaink

Mi az a grooming és hogyan ismerheted fel?

Plakátunkban összefoglaltuk neked a grooming jeleit és találhatsz pár hasznos tanácsot is, hogy hogyan lehetsz az online térben biztonságban. Válassz az alábbi  adományösszegek közül és töltsd le erről szóló kiadványunkat!

Ne posztolj

Ne posztolj a gyerekről!

Tudod mi az a digitális lábnyom? Tudtad, hogy van összefüggés a posztolt képek és az iskolai bullying között? Legyetek online is biztonságban!

A gyerekek politikai kampányba való bevonása- Irányelv politikusoknak

Minden olyan párt vagy politikus, aki gyerekekkel kampányol, megsérti a gyerekek jogait. A gyerekekkel való kampányolás megelőzhető!

Cikkajánló

×
×

Cart