Amikor a gyerekünk fesztiválozni indul…

Egy koncerten, fesztiválon néha el tud szabadulni a hangulat - ezekről érdemes beszélgetned a gyerekeddel, mielőtt fesztiválozni, bulizni indul.

Hintalovon

2018.07.12.

Lehet, hogy a gyereked szíve szerint az egész nyarat fesztiválozással töltené – szívesen belemerülne a zenébe és a szabadságba a kemény tanév után, ami, lássuk be, érthető… Téged viszont ez nyilván aggodalommal tölt el, és ez is érthető.

A Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány összeszedte a fiataloknak, mire érdemes figyelniük, hogy biztonságban érezhessék magukat egy fesztiválon. Nézd meg ezt a videót, amiben 6 tuti tippet találsz: ezek mentén talán a gyerekeddel is át tudjátok beszélni az esetleges veszélyeket, a félelmeidet, így pedig mindannyian nyugodtabban tölthetitek ezt az időszakot.

Még több hasznos infót a Yelonon találsz.

Kiemelt kép innen.

További tartalmak a témában

Szeretnél az elsők között értesülni az újdonságokról?

Legyél Te is rendszeres adományozónk!

Már egyszeri támogatással is nagyon sokat segíthetsz, a havi 5000 forint rendszeres támogatás pedig nagyságrendileg teszi jobbá, kiszámíthatóbbá az Alapítvány mindennapi életét!
Havi
Clear

Legfrissebb híreink

Letölthető anyagaink

Fesztiválszezon: Tanácsok szülőknek

Mire érdemes odafigyelnünk, ha bulizni indul a gyerekünk? Ha kíváncsi vagy leghasznosabb tippjeinkre, válassz az alábbi adományösszegek közül és töltsd le még ma kiadványunk!

gyerekek a jogi eljárásokban

Gyerekbarát anyagok jogi eljárásokhoz

A felnőttek felelőssége, hogy a gyerekeket tájékoztassák a jogaikról a jogi eljárásokban. A gyerekbarát anyagok érhetőbbé teszi a gyerekeknek mi fog velük történni egy jogi eljárás során.

kamaszkor útikalauz

Kamaszkor – Útikalauz (felvilágosításhoz) szülőknek 1. rész

A kamaszkor nehéz. Segítünk eligazodni a kamaszkor kényes nevelési kérdéseiben, legyen szó felvilágosításról, szexuális nevelésről, más fontos kérdésekről.

Cikkajánló

×
×

Cart