Marketingkommunikációs szakembert keresünk

Téged keresünk kommunikációs csapatunkba, ha ügynökségi vagy vállalati oldalon legalább 5 éves tapasztalatod van, tetszik az, amit mi csinálunk, de lennének ötleteid, hogyan lehetne még jobban.

Hintalovon

2019.11.19.

Kommunikációs csapatunk új tagját keressük!

Téged keresünk kommunikációs csapatunkba, ha ügynökségi vagy vállalati oldalon legalább 5 éves tapasztalatod van, tetszik az, amit mi csinálunk, de lennének ötleteid, hogyan lehetne még jobban. Ha szakmai tudásod szeretnéd valódi, jó ügyek szolgálatába állítani, akkor te vagy a mi emberünk!

Mi vár rád: Edukációs kampányok kidolgozása és megvalósítása, nemzetközi együttműködések, hazai rendezvények, online kiadványok, egy kis fundraising,  belső és B2B kommunikációs folyamatok, vállalati együttműködések és minden ami online eszköz és social media platform.  Ha egymásra találunk, minden más csak megbeszélés kérdése. Részmunkaidő, home office lehetséges. Ha felkeltettük az érdeklődésed, ide írj: barbara.meth@hintalovon.hu    #agyerekjogvilagnezet

Jelentkezési határidő: december 15.

További tartalmak a témában

Szeretnél az elsők között értesülni az újdonságokról?

Legyél Te is rendszeres adományozónk!

Már egyszeri támogatással is nagyon sokat segíthetsz, a havi 5000 forint rendszeres támogatás pedig nagyságrendileg teszi jobbá, kiszámíthatóbbá az Alapítvány mindennapi életét!
Havi
Clear

Legfrissebb híreink

Letölthető anyagaink

5+1 indok amiért jó a szülőknek ha bevonják a gyerekeket a döntésekbe

5+1 indok, amiért jó a szülőknek, ha bevonják a gyerekeket a döntésekbe – Plakát

Ha kíváncsi vagy, hogy miért jó a szülőknek, ha megkérdezik és figyelembe veszik gyerekeik véleményét is az őket érintő kérdésekben, akkor válassz az alábbi  adományösszegek közül és töltsd le erről szóló plakátunkat!

Rendezvényt szervezel gyerekekkel?

Ha gyerekek is lesznek az eseményen, amit szervezel, akkor ez az anyag neked szól. Mutasd meg, hogy ez egy olyan rendezvény, ahol egy gyerek nem eszköz és nem díszlet!

kamaszkor útikalauz

Kamaszkor – Útikalauz (felvilágosításhoz) szülőknek 1. rész

A kamaszkor nehéz. Segítünk eligazodni a kamaszkor kényes nevelési kérdéseiben, legyen szó felvilágosításról, szexuális nevelésről, más fontos kérdésekről.

Cikkajánló

×
×

Cart