Szexuális nevelés 1×1: miben több, mint a felvilágosítás?

Az egészséges szexualitás kialakulásához nem elég az egyszeri szexuális felvilágosítás. A testi és lelki változások mind formálják a gyerek szexualitását, akit nagyon sok veszélynek teszünk ki, ha egyedül hagyjuk a kérdéseivel.

Hintalovon

2018.06.09.

Szexuális nevelés 1×1, röviden és tömören összefoglalva. Hiszünk abban, hogy a gyerekeknek nem elég a felvilágosító órákon hallani először a szexualitásról és szülőknek nem elég megnézni ezt a videót. Ha többet akarsz megtudni, keresd a yelon.hu/szuloknek oldalt.

A testi változások, a lelki történések, a kapcsolati minták mind hozzákapcsolódnak a szexualitáshoz. Nem érdemes megijedni tőle, hiszen lebontva akár ismerőssé is válik. Nézd meg ezt a videót, hogy utána az alapfogalmakat fel tudd tölteni a számodra jelentős tartalmakkal a gyerekeddel való kapcsolatod elmélyítéséhez.

Felvilágosítás helyett szexedukáció! Tudj meg többet: www.yelon.hu

Kiemelt kép innen.

További tartalmak a témában

Szeretnél az elsők között értesülni az újdonságokról?

Legyél Te is rendszeres adományozónk!

Már egyszeri támogatással is nagyon sokat segíthetsz, a havi 5000 forint rendszeres támogatás pedig nagyságrendileg teszi jobbá, kiszámíthatóbbá az Alapítvány mindennapi életét!
Havi
Clear

Legfrissebb híreink

Letölthető anyagaink

mi értelme az online kérdőíveknek

Van értelme kitöltenem? Kérdőíves konzultációkról gyerekeknek

Mire jó egy online kérdőív? Tényleg számít, mit gondolnak a gyerekek? Honnan tudhatjuk, hogy nem élnek vissza vele?

Milyen ma gyereknek lenni Magyarországon? – Iskolai segédanyag az ENSZ gyerekjelentéshez

Milyen ma gyereknek lenni Magyarországon? Ki tudhatná ezt jobban, mint maguk a gyerekek. Mi megkérdeztük a véleményüket! Töltsd le most az iskolai anyagot!

Grooming – előzd meg, vedd észre, támogasd jól a gyereked!

Ha kíváncsi vagy mit is jelent a grooming és hogyan veheted észre, ha gyereked becserkészés áldozata lett, akkor válassz az alábbi  adományösszegek közül és töltsd le az erről szóló kiadványunkat!

Cikkajánló

×
×

Cart