Újabb fontos lépés: EUROCHILD tagok lettünk!

A Eurochild egy 171 tagszervezetet tömörítő európai ernyőszervezet, ami, mostantól az Alapítvánnyal kiegészülve, a gyerekek jogaiért és jóllétéért dolgozik.

Hintalovon

2019.02.20.

Alapítványunk sikeresen felvételt nyert a legnagyobb európai gyermekjogi, gyermekjóléti ernyőszervezet, az Eurochild tagszervezeteinek sorában. Ezzel a lépéssel még közelebb kerültünk ahhoz, hogy programjainkat Európa-szerte jobban megismerjék, és nekünk is több lehetőségünk legyen más szervezetekkel való együttműködésre. 

Mi a Eurochild?

A Eurochild egy 171 tagszervezetet tömörítő európai ernyőszervezet, ami a gyerekek jogaiért és jóllétéért dolgozik. Nemzetközi szinteken képviselik a gyermekjogokat a politikai döntéshozatalban, lobbiznak, nemzetközi kutatásokat és kampányokat folytatnak, szakmai támogatást nyújtanak. Céljuk, hogy elősegítsék a jó gyakorlatok és tapasztalatok megosztását Európában. A szervezet különös hangsúlyt helyez arra, hogy támogassa a gyerekek részvételét az őket érintő kérdésekben, és hogy elősegítse, hogy a gyerekek véleményét figyelembe vegyék a kormányzati döntéshozatalban.

További tartalmak a témában

Szeretnél az elsők között értesülni az újdonságokról?

Legyél Te is rendszeres adományozónk!

Már egyszeri támogatással is nagyon sokat segíthetsz, a havi 5000 forint rendszeres támogatás pedig nagyságrendileg teszi jobbá, kiszámíthatóbbá az Alapítvány mindennapi életét!
Havi
Clear

Legfrissebb híreink

Letölthető anyagaink

Online zaklatás- Kérdések és válaszok fiataloknak

What should we pay attention to when organising a fresher’s camp

Mire figyeljünk gólyatábor szervezésekor?

Hogyan lehet olyan gólyatábort és más beavatási szertartást szervezni, amelynek során minden szereplő biztonságban és jól érzi magát?

20 mondat, ahelyett hogy NE SÍRJ! – Plakát

Adunk néhány tippet arra, mit tudsz mondani ahelyett, hogy ne sírj! Töltsd le plakátunkat!

Cikkajánló

×
×

Cart