Így segíthetsz

A gyerekek nem a jövő. Ők a jelen. Abban a valóságban élnek, amit mi teremtünk és mi mutatunk nekik. Tőlünk tanulják az életet, és mi a jelenben vagyunk felelősek azért, hogy az ő jövőjük jól alakuljon. 

Nyilvánosan sosem politizálunk. Valljuk, hogy szakmai kérdésekben nincs helye a politikának - értékeket képviselünk, értékek mentén dolgozunk.  

Abban hiszünk, hogy a gyermekjogok nem politikai kérdés, de tudjuk, hogy ezt nem mindenki gondolja így, ezért gyanússá válhat, ha kritizálunk, nem értünk egyet, mást gondolunk - miközben mi csak a gyerekeket védjük. 

Szükségünk van rád, hogy tovább tudjunk dolgozni. Szakmailag és szellemileg eddig is függetlenek voltunk, de most szükségünk van az anyagi függetlenségre is.


Kérjük, legyél a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány rendszeres támogatója.

Akár 3000 Forint is nagy segítség számunkra. 


3000 forint nem több, mint egy mozijegy és egy adag pattogatott kukorica, kevesebb mint 10 liter benzin és kb. 10 szál tulipán ára. 

Mi viszont ezekből az adományokból tartjuk fenn az ország egyetlen gyermekjogi jogsegély programját, képviseljük a szexuális erőszak áldozatává vált gyerekeket, és működtetjük az online szexedukációs programunkat, a Yelon-t. 

De ennél még sokkal többet is csinálunk, csak nézd még a honlapunkat. 

Honlapunkon néhány kattintás után máris támogatóvá válhatsz, de a bankszámlaszámunkat is használhatod: 11600006-00000000-77668686 (ERSTE)
 

Rendszeres adomány

Adomány összege:

  • Egyéb: HUF

Adományozok!

Egyszeri adomány

Adomány összege:

  • Egyéb: HUF

Adományozok!