Így segíthetsz

adományozz

Sokat írtunk már arról, hogy mivel foglalkozunk, de arról keveset hogy hogyan. A munkatársaink zömmel önkéntesek, több mint 80 lelkes támogató- jogászok,  ügyvédek, fordítók, korrektorok, chat-ügyelők, fotószerkesztők, újságírók  és még sok más szakember- dolgozik nap mint nap ingyen, a saját szabadidejében azon, hogy a Hintalovon Alapítvány ügyei célbaérjenek. A saját telefonjukon, saját gépükön, saját erőforrásaikat , tudásukat, idejüket felhasználva íródnak a cikkek, születnek előadások, így jönnek létre a jogi tanácsadások, a személyes találkozók, a bíróság elé vitt ügyek, így születnek a facebook bejegyzések, a fotók, az utcára kitett plakátok, a sajtóközlemények.

Vannak azonban költségek, amiket nekünk is fedezni kell: van 4 főállású alkalmazottunk, akik nélkül megállna az Alapítvány élete, van irodánk, van utazási költségünk, nem kapjuk ingyen az áramot, telefonszámlát, internetet, web-tárhelyet, könyvelőt, autópálya matricát mi sem.Nagyon sok időt és energiát kell arra fordítanunk hogy a pénzügyi fedezetet megteremtsük, pályázati anyagokat írunk, szponzorációs javaslatokat készítünk, előadásokat vállalunk, de ez nem elég.

Minden segítség jól jön és a a segítségnek ezer arca van!

  •  Adományozz! Legyél rendszeres támogatónk!
  •  Légy az önkéntesünk!  jól beszélsz angolul? Segítenél a Yelon munkájában? Szuper sütiket sütsz? Elviszel minket a vidéki előadásainkra? Jelenleg több mint 80 önkéntesünk van, számos területen: Jogászok, fordítók, szerkesztők, web-specialisták, gyerekjogi követek, diákszerkesztők, chatügyelők..érdekel valamelyik?
  • Vidd a hírünket, segíts bejutni a szerkesztőségekbe, hozz össze minket újságírókkal!
  • Megosztásokkal: Kövess minket a facebookon, oszd meg a híreinket, felhívásainkat!
  • Támogatói kör szélesítésében: Ha te vagy barátaid olyan cégnél dolgoznak akikkel együttműködhetnénk, hozz össze velük!
  • Értékesítési pontként: Kávézóban, étteremben , fittnes teremben dolgozol? Tedd ki a szóróanyagaink, értékesíts nekünk Hintalovon bögrét, tedd ki az adománygyűjtő dobozunk!
  • Olvass utána, tájékozódj, alakítsd a környezeted , érvényesítsd a gyerekjogokat a mindennapokban, iratkozz fel a  hírleveinkre!

.. és bármi , ami eszedbe jut!

 

 

 

 

 

Rendszeres adomány

Adomány összege:

  • Egyéb: HUF

Adományozok!

Egyszeri adomány

Adomány összege:

  • Egyéb: HUF

Adományozok!