Honnan indultok?

Vajon a te szervezetednél biztonságban érezhetik magukat a gyerekek? Töltsd ki a tesztet és derítsd ki, mit tehetnél azért, hogy jobb legyen gyereknek lenni a közösségetekben!

Hintalovon

2020.06.03.

Vajon a te szervezeted biztonságos?

Mindenhol kötelező a tűzvédelmi irányelv, a menekülőutak kijelölése. Az a céljuk, hogy mindannyian tudjuk, hogyan baj esetén mi a teendő. De mi a helyzet azokkal a veszélyekkel, amelyeket nem tűz vagy más külső esemény okoz, hanem személyes konfliktusokból vagy félreértésekből fakadnak?

Töltsd ki rövid kérdőívünket, és megtudhatod!

A teszt kitöltése körülbelül 10 percet vesz igénybe, és nem szükséges hozzá semmilyen előzetes felkészülés. A kérdőív anonim és ingyenes. A valós eredményhez fontos, hogy minden kérdésre őszintén válaszolj. A kérdőívet az egyik legnagyobb nemzetközi gyermekvédelmi szervezet ajánlásai alapján állítottuk össze.

Az, hogy kitöltötted ezt a kérdőívet, azt mutatja, hogy fontos számodra a gyerekek védelme és biztonsága. Bármi is lett az eredmény, a NEMECSEK Program csapata örömmel segít! Ismerd meg az együttműködés lehetőségeit, a közös munka folymatát, és iratkozz fel hírlevelünkre a friss, aktuális hírekért, szakmai anyagokért és eseményekért!

Ha szeretnél többet megtudni a programról, kattints ide!

További tartalmak a témában

Szeretnél az elsők között értesülni az újdonságokról?

Legyél Te is rendszeres adományozónk!

Már egyszeri támogatással is nagyon sokat segíthetsz, a havi 5000 forint rendszeres támogatás pedig nagyságrendileg teszi jobbá, kiszámíthatóbbá az Alapítvány mindennapi életét!
Havi
Clear

Legfrissebb híreink

Letölthető anyagaink

Jé, ezt nem is tudtam…- Menstruációról gyerekeknek

Mindent a menstruációról. Gyerekeknek szóló kiadványunkban összeszedtük a menstruációval kapcsolatos legfontosabb információkat! Válassz az alábbi adományösszegek közül és töltsd le kiadványunkat!

Fesztiválszezon: Tanácsok szülőknek

Mire érdemes odafigyelnünk, ha bulizni indul a gyerekünk? Ha kíváncsi vagy leghasznosabb tippjeinkre, válassz az alábbi adományösszegek közül és töltsd le még ma kiadványunk!

Szempontrendszer

Szempontrendszer – a véleményükért kiálló gyerekek támogatásához

Virrasztást, sztrájkot, petíciót vagy más akciót szerveznek a suliban? Miket fontos átgondolni előtte?  Ha kíváncsi válaszainkra, válassz az alábbi adományösszegek közül és töltsd le kiadványunkat!

Cikkajánló

×
×

Cart