10 éves korukig a fiúk ugyanannyit sírnak, mint a lányok

10 éves korukig a fiúk ugyanannyit sírnak, mint a lányok

Ryan Gosling Sír

Vászonszatyor üzenettel

"10 éves korukig a fiúk ugyanannyit sírnak, mint a lányok. Utána miért csak Ryan Goslingnak szabad?" Vászontáska

A Hintalovon vászontáskák  megvásárlásával a munkánkat támogatod, ráadásul magaddal viszed az üzeneteinket mindenhová! Táskáinkat Hitka Viktória képzőművész tervezte, a szövegeket  a YELON programunk népszerű cikkeiből idéztük.

Hogyan  tudok táskát rendelni?

Rendelhetsz egy táskát vagy többet, vidékre, vagy Budapestre, 10 darab alatt a szállítás egységesen 799 Ft. Táskáinkat a Foxpost csomagautomatákba tudjuk Neked kiszállítani, itt tudod megnézni, melyik a hozzád legközelebb található automata. Ahhoz hogy a táskádat át tudjuk adni a futárszolgálatnak, kérjük regisztálj, add meg neved, telefonszámod és annak az automatának a címét, ahová a csomagodat kérni szeretnéd!

Fontos: Ha több különböző terméket rendelsz, akkor azokról külön értesítést küldünk. A letölthető anyagokat, online egy emailben, külön fogod megkapni, a táskarendelésedről pedig visszaigazoló emailt küldünk, majd feladjuk a csomagodat. A feladásról és a csomag érkezéséről sms-ben kapsz majd értesítést.

 

Foxposton csak a 2019. december 20-án, reggel 10 óráig leadott rendeléseket tudjuk elküldeni. Utána 2020. január 6-ától tudjuk majd újra feladni a csomagokat!

Itt lehet személyesen, a NOS saját nyitavatartási idejében még vásárolni: 

NOS a hely, I. kerület, Hunyadi János utca 23/B ( a budai vár aljában)

Ha jobban szeretnél személyesen vásárolni, akkor ezt is megteheted Budapesten, keresd a táskáink a minket  Támogató boltok és kávézók pénztárainál.

Köszönjük, hogy magaddal viszed üzeneteinket!

100% természetes anyagból készült. Hideg vízben, kímélő mosással lehet tisztítani!

3 000 Ft
Méretek: 
42 × 1 × 38 cm
Súly: 
20 g