Colibr. – Adományozz egy kattintással!

Támogass minket online vásárlásod közben úgy, hogy neked az egy filléredbe sem kerül! Látogass el a colibr.org/hintalovon oldalra és kattints a Csatlakozás gombra!

Hintalovon

2023.02.09.

Tudtad, hogy amikor bármit vásárolsz az interneten – a heti bevásárlástól az éves nyaralásodig -, a Colibr segítségével ingyenes adományokat gyűjthetsz a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány számára?

Eddig több mint 2000 online bolt ( például NOTINO, eOptika.hu, ANSWEAR, Játéksziget) csatlakozott a kezdeményezéshez, akiknél ha már azonnal vásárolsz, költségmentesen vásárlásod egy részét adomány formájában eljuttatják hozzánk.

Mindössze ennyit kell tenned:

  • Menj a colibr.org/hintalovon oldalra, és csatlakozzon ingyenesen.
  • Add hozzá a Colibr. a böngésződhöz 3 kattintással.
  • Minden alkalommal, amikor online vásárolsz, a Colibr. bővítmény felajánlja neked, hogy amikor csak lehetséges, egyetlen kattintással aktiváld az adományt.
  • Miután befejezted a fizetést (- a megszokott módon, a boltoknál), az adott bolt vásárlásod egy részét adomány formájában eljuttatja hozzánk, számodra mindenféle külön költségek nélkül!

Nincsenek rejtett költségek, és MI igazán hálásak leszünk, hatalmas segítséget jelent számunkra.

Előre is köszönjük a támogatásodat.

További tartalmak a témában

Szeretnél az elsők között értesülni az újdonságokról?

Legyél Te is rendszeres adományozónk!

Már egyszeri támogatással is nagyon sokat segíthetsz, a havi 5000 forint rendszeres támogatás pedig nagyságrendileg teszi jobbá, kiszámíthatóbbá az Alapítvány mindennapi életét!
Havi
Clear

Legfrissebb híreink

Letölthető anyagaink

Bugyiszabályok

Bugyiszabályok ovisoknak – Európa legnépszerűbb szexuális erőszak megelőző programja

Ismerd meg az óvodásoknak szóló szexuális erőszak megelőző kiadványt,a bugyiszabályokat!

Párkapcsolat vagy szülőség?

Szülőként annyi mindenre kell figyelni... Összegyűjtöttünk néhány hasznos tippet, amelyek segíthetnek a párkapcsolatot megerősíteni.

Ismerd meg a jogaidat! Gyerekjogokról gyerekeknek

18 éven aluli vagy és mindig csak a kötelességeiddel jönnek? Ismerd meg a jogaidat is, ez a kiadványunk neked szól! A gyerekjog világnézet:)

Cikkajánló

×
×

Cart