Képzéseink - Hintalovon Akadémia

A tudás nemcsak kreditekben mérhető, de nálunk azokat is megkaphatod.

A tudás erőt és magabiztosságot ad! Ismerd meg a gyerekjogokat! Tudj meg többet a gyerekbántalmazás és erőszak felismeréséről és megelőzéséről. Lehetsz szakember, szülő, gyerekjogok iránt érdeklődő felnőtt vagy gyerek, akkreditált és regisztrált képzéseink csak rád várnak. Ha szeretsz saját tempóban haladni, válaszd online képzéseinket. Ha inkább csoportban tanulnál, nézd meg aktuális tréningjeink listáját.
Hiszünk benne, hogy sokat tudunk tanulni nemcsak a gyerekekről, de a gyerekektől is. 
Ezért bármelyik képzési lehetőséget is választod, olyan programban lesz részed, amelynek kidolgozásában és megvalósításában az Alapítvány Kiskorú Kollégái is részt vettek. 

A legtöbb képzésünk most ingyen is elérhető

Az OTP Bank adományozási programjának segítségével egyes képzéseinket ingyenesen elérhetővé tettük az első 3000 szakember számára. Már csak párszáz ingyenes férőhelyünk maradt, így csapj le rájuk minél előbb.

Eredmények

Tréningeket és szakmai előadásokat 2016 óta tartunk, az akkreditált képzéseinknek helyt adó Hintalovon Akadémia pedig 2023-ban indult. Az Akadémia létrejöttét az OTP Bank ügyfeleinek 46 millió forintos adománya tette lehetővé. 

résztvevő az Akadémia
képzésein 2023
szeptembere óta
0 +
megszerezhető kredit
0 +
akkreditált képzés
0 +

Munkatársaink

Gyurkó Szilvi

Gyermekjogi tanácsadó

Szilvit valószínűleg senkinek sem kell bemutatni – ő a Hintalovon alapítója, aki a mai napig szerves része a működésünknek és a csapatnak. Az alapítványban tanácsadóként dolgozik, ami azt jelenti, hogy kisebb projekteket visz, indít útjára, illetve együtt gondolkozik a többiekkel. Konkrét ügyekben ma már nem vállal szerepet, de még mindig tart előadást, tréninget, képzést.

Merényi Dóri

Gyermekjogi munkatárs

Dóri 2022 novemberében csatlakozott hozzánk önkéntesként. Ma már a csapatunk oszlopos tagja Gyerekjogi munkatársként. Az alapítvány oktatási programjáért felel, ahol nem csak online és személyes képzéseket szervez, de mint előadó is jelen van. A Hintalovon Akadémia megvalósítója és ott segít, ahol csak tud. Hiszen célja, hogy minél több szakember ismerje a gyerekjogokat és gyakorlatban is tudja alkalmazni azokat. Diplomáciai végzettsége és emberi jogi képzettsége, amit Hollandiában tanult lehetővé teszi, hogy az akadémián felül a nemzetközi együttműködésekbe is csatlakozzon.

Szeder Kata

Irodavezető

Partnereink

Rólunk mondták

Kurzusaink

No data was found

Leggyakoribb kérdések a témában

Kinek szólnak a képzések?

Érdeklődőknek, felelős felnőtteknek, szülőknek, szakembereknek. A feltüntetett célcsoport csupán a képzés jellegét, illetve az akkreditáció típusát indikálja, de minden érdeklődő által elvégezhető. Kreditpontot jelenleg a szociális szakmában dolgozók, illetve ügyvédek szerezhetnek, illetve pedagógus-továbbképzéseink elvégzését is van lehetőség továbbképzési pontként beszámíttatni. Kifejezetten szülőknek, illetve felelős felnőtteknek szóló képzéseink 2024-től lesznek elérhetők, de addig is bátorítunk mindenkit, hogy nézzen szét már meglévő képzéseink között. Személyes képzéseinken elsősorban a feltüntetett szakmában dolgozókat várjuk.

Az ügyvédi tevékenységet folytatók továbbképzési kötelezettségéről szóló 18/2018. (XI.26.) MÜK szabályzat szerint akkreditált képzési hely vagyunk, és mind e-learning, mind online jelenléti képzéseinken kreditpont szerezhető. Ügyvéd-továbbképzéseinket a Magyar Ügyvédi Kamara akkreditálta, így elvégzésével a továbbképzésre kötelezettek kreditpontot szerezhetnek. A képzés elvégzése után a Hintalovon Akadémia munkatársai automatikusan lejelentik a kreditpontot a MÜK oldalán, a kreditigazolást pedig a képzés utolsó, Zárszó c. fejezetében található kérdőív kitöltése után tudjuk elküldeni e-mailben. A kérdőív kitöltése elengedhetetlen a kreditpont megszerzéséhez, hiszen itt tudsz adatot szolgáltatni nekünk.

A személyes gondoskodást végző személyek továbbképzéséről és a szociális szakvizsgáról szóló 9/2000. (VIII. 4.) SZCSM rendelet szerinti akkreditációval rendelkeznek a szociális szakembereknek szóló képzéseink. Az e-learning képzéseinken 12 továbbképzési pont szerezhető, míg a 3 napos személyes képzésünkön 32 pont. A kreditigazolásokat a képzés utolsó, Zárszó c. fejezetében található kérdőív kitöltése után tudjuk elküldeni e-mailben. A kérdőív kitöltése elengedhetetlen a kreditpont megszerzéséhez, enélkül nem tudjuk kiállítani az igazolást.

Képzéseink az Oktatási Hivatal által nem akkreditáltak, azonban szeretnénk felhívni a figyelmet a következő jogszabályban foglaltakra: A pedagógus-továbbképzésről, a pedagógus-szakvizsgáról, valamint a továbbképzésben részt vevők juttatásairól és kedvezményeiről szóló 277/1997. (XII. 22.) Korm. Rendelet (továbbiakban: Rendelet) 5. § (3) bekezdés d) pontja alapján a hétévenkénti továbbképzés legfeljebb huszonöt százaléka teljesíthető harminc foglalkozási óránál rövidebb, nem akkreditált képzésben való részvétellel, amennyiben a képzési idő legalább az öt órát eléri. A Rendelet (6) bekezdése szerint a továbbképzés beszámításához az szükséges, hogy a munkáltató a részvételről kiállított okirat vagy a képzési program, illetve a résztvevő írásbeli beszámolója vagy a kutatást vezető intézmény, kutatóhely igazolása, a szaktanácsadó értékelése, elemzése alapján a továbbképzést elfogadja. A továbbképzési pont beszámíttatásához elengedhetetlen az utolsó, Zárszó c. fejezetben található kérdőív kitöltése. Ezután részvételi igazolást e-mail-ben küldjük meg.

A képzések utolsó, Zárszó c. fejezetében található kérdőív kitöltése elengedhetetlen a kreditigazolás kiállításához. Amennyiben nem érkezett meg az igazolás, úgy valószínűleg elfelejtetted kitölteni a kérdőívet, vagy esetleg rossz e-mail címet adtál meg. Mindkét esetben, kérünk, hogy lépj vissza a képzés felületére, és töltsd ki újra a kérdőívet.

A tanúsítvány csupán egy formalitás, az e-learning rendszer automatikusan generálja. A kreditpont elszámolásához a kreditigazolásra van szükséged, melyet a képzések utolsó, Zárszó c. fejezetében található kérdőív kitöltésével tudsz megigényelni.

A felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény, továbbiakban Fktv. 20./A §. 2.bekezdés alapján a felnőttképzés adatszolgáltatási rendszereként a Köznevelési Regisztrációs és Tanulmányi Alaprendszer szakképzési és felnőttképzési modulját kell használni. Minden képzésünket bejelentjük a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerbe. Ezáltal azon résztvevők akik teljesítették a képzést hivatalos tanúsítványt kapnak a részvételükért, és hivatalos nyilvántartásban is szerepel a sikeres teljesítésről szóló igazolásuk.

Az OTP közösségi adománygyűjtésének köszönhetően az első 3000 szakember ingyenesen végezheti el az Akadémia képzéseit. Az ingyenes férőhelyek felhasználása után a képzés leírásánál találod a pontos árakat. Hírlevél feliratkozóinknak biztosítunk “Early bird” elérhetőséget, azaz limitált ideig kedvezményesen férhetnek hozzá új képzéseinkhez.

Személyes képzéseinket legkésőbb 30 nappal a képzés időpontja előtt tudod lemondani. 30 napon túl nem áll módunkban visszatéríteni a képzési díjat. Van lehetőség átruházni a regisztrációt, ez esetben kérünk, hogy írj az akademia@hintalovon.hu e-mail címre. E-learning képzéseink díját vásárlás után már nem áll módunkban visszatéríteni.

Igen! Személyes képzéseink esetében vásárolj annyi férőhelyet, ahányat ajándékozni szeretnél, majd küldd el a résztvevők nevét és e-mail címét az akademia@hintalovon.hu e-mail címre. E-learning képzéseink esetén az ajándékkártya bevezetése folyamatban van.

Elsősorban kérünk, hogy olvasd végig a fentebbi kérdéseket. Amennyiben nem találtál választ a kérdésedre, úgy az akademia@hintalovon.hu e-mail címen tudjuk fogadni a megkereséseket.

Akadémiával kapcsolatos bejegyzések