Adományozás ajándékba: megérkeztek a Je Suis Belle x Hintalovon pólók!

A Je Suis Belle tervezte a Hintalovon 2020-as karácsonyi pólóit - keresd az adományboltban, ahol minden vásárlásoddal a gyermekjogokért folytatott munkát támogatod!

Hintalovon

2020.11.27.

Je suis Belle x Hintalovon névvel megérkeztek az idei karácsonyi támogatói ajándékai a Hintalovonhoz: A pólók megvásárlásával a karácsonyi ajándékozás és az adományozás kéz a kézben jár. Nézz körül a boltban és segítsd a munkánkat egy vásárlással!

Ugye már ti is nagyon vártátok? Mert mi nagyon: Megérkeztek csodás pólóink, melyeken a Hintalovon logóját  Kiss Tibi, a Je suis Belle tervezője gondolta nekünk újra. A Je Suis Belle-t 2005-ben alapította Dévényi Dalma és Kiss Tibor. A márka az azóta eltelt években hazánk egyik vezető divatbrandjévé nőtte ki magát és nemzetközi szinten is elismertté vált. Koncepciójuk alappillére – kezdetektől fogva – az együttműködés más művészeti ágakkal, különös tekintettel a képzőművészet területeivel. Intellektuális értékeiknek vallják a tradicionális technikák és a népművészet kortárs keretbe emelését is. Múzsájuk a világra és önmagára is kíváncsi nő: kreatív és tehetségét bátran felvállaló, szellemes és vagány. Hiszik, hogy aki ruháikat hordja, részesévé válik világuknak, ugyanakkor személyiségével maga is alakítja a márkát.

A Hintalovon Alapítványnál már több mint százan dolgozunk, sokan, sokfélék vagyunk és  sok mindent gondolunk a világról de mi, Hintalovasok egy dologban mind egyetértünk: azt gondoljuk,  ahogy ma a gyerekekkel bánunk, olyan jövő vár majd ránk holnap.  Hisszük, hogy a gyerekjog egy olyan világnézet, amivel jobbá tehetjük a gyerekek életét, jobbá tehetjük a világot.  Ezért dolgozunk.  Ennek a pólónak a megvásárlásával te is segítesz minket abban hogy elérjük céljainkat és még több gyereknek segíthessünk.

Hogyan  tudsz pólót rendelni?

Pólóinkat országosan bárhová megrendelheted, egyet vagy többet, vidékre, vagy Budapestre. A csomagodat a Foxpost csomagautomatákba tudjuk Neked kiszállítani.

A limitáld darabszámú Je Suis Belle X Hintalovon Pólókat keresd az adományboltunkban!

Köszönjük, hogy magaddal viszed üzeneteinket!

További tartalmak a témában

Szeretnél az elsők között értesülni az újdonságokról?

Legyél Te is rendszeres adományozónk!

Már egyszeri támogatással is nagyon sokat segíthetsz, a havi 5000 forint rendszeres támogatás pedig nagyságrendileg teszi jobbá, kiszámíthatóbbá az Alapítvány mindennapi életét!
Havi
Clear

Legfrissebb híreink

Letölthető anyagaink

Gyerekjogi ábécé

Gyerekjogi ábécé – Plakát

Mire van szüksége a gyerekeknek? Mitől kell megóvni őket? A gyerekjogok nem elvont, bonyolult jogi passzusok, hanem azok a feltételek, melyek a kiegyensúlyozott gyerekkorhoz szükségesek.  Ha kíváncsi vagyok Gyerekjogi ábécé-nkre, válassz az alábbi adományösszegek közül, és töltsd le plakátunkat!

Gyerekjogok az orvosnál – Plakát

Milyen jogai vannak a gyerekeknek, kamaszoknak az orvosnál? Milyen tájékoztatási kötelezettsége van az orvosnak a szülők felé?

Vigyázz magadra!

Vigyázz magadra! – Miért és hogyan vonjuk be a gyerekeket az erőszak elleni védelembe?

Szeretnénk, hogy a gyerekek szólnának, ha bántják őket vagy másokat, lépjenek fel az erőszak ellen. De hogyan érjük ezt el? Ha kíváncsi vagy válaszainkra, válassz az alábbi adományösszegek közül, és töltsd le kiadványunkat!

Cikkajánló

×
×

Cart