Egy telefonhívással is támogathatsz minket!

Támogasd a munkánkat egy telefonhívással vagy SMS-el: Ha felhívod a 13620 adományvonalunkat, vagy küldesz egy smst, akkor 500 forinttal járulsz hozzá a céljainkhoz!
13620-Adományvonal

Hintalovon

2018.11.12.

Ha felhívod a 13620 adományvonalunkat, vagy küldesz egy smst, akkor 500 forinttal támogatod a munkánkat!

Segítesz egy hívással?

Adományvonalunk 2018-ban indult el, a 13620-as szám a Vodafone, a Telenor és a Magyar Telekom hálózatából hívható. Egy hívás vagy SMS ára 500 forint, ekkora összeggel támogatod a működésünket. A hívás/SMS ára a hónap végén, a telefonszámládra terhelődik.

Az adományvonal lehetővé teszi számunkra, hogy sok apró segítségből konkrét lépéseket tegyünk a gyerekvédelem útján. Kevesebb mint egy kávé árából te is hozzájárulhatsz a munkánk sikeréhez!

A gyerekek nem a jövő. Ők a jelen. Abban a valóságban élnek, amit mi teremtünk és mi mutatunk nekik. Tőlünk tanulják az életet, és mi a jelenben vagyunk felelősek azért, hogy az ő jövőjük jól alakuljon.Szükségünk van egyéni támogatókra, szükségünk van a segítségedre! Ha fontosak számodra a gyerekjogok, ha fontosnak tartod a munkánkat és eredményeinket és megteheted, légy támogatónk!

Emellett egyszeri és rendszeres pénzadománnyal is segítheted munkánkat, az adományboltunkból vásárolt termékek árával pedig szintén a céljainkhoz járulsz hozzá.

Köszönjük nektek, hogy vagytok, itt vagytok. Nélkületek nem lenne #agyerekjogvilágnézet.

További tartalmak a témában

Szeretnél az elsők között értesülni az újdonságokról?

Legyél Te is rendszeres adományozónk!

Már egyszeri támogatással is nagyon sokat segíthetsz, a havi 5000 forint rendszeres támogatás pedig nagyságrendileg teszi jobbá, kiszámíthatóbbá az Alapítvány mindennapi életét!
Havi
Clear

Legfrissebb híreink

Letölthető anyagaink

Családi Szerződés

Bejön kopogás nélkül a szobádba? Türelmetlenek vagytok egymással? Zavarjátok egymást tanulás, munka közben? Itt egy kis segítség a békés családi élethez!

Szempontrendszer

Szempontrendszer – a véleményükért kiálló gyerekek támogatásához

Virrasztást, sztrájkot, petíciót vagy más akciót szerveznek a suliban? Miket fontos átgondolni előtte?  Ha kíváncsi válaszainkra, válassz az alábbi adományösszegek közül és töltsd le kiadványunkat!

Ne posztolj

Ne posztolj a gyerekről!

Tudod mi az a digitális lábnyom? Tudtad, hogy van összefüggés a posztolt képek és az iskolai bullying között? Legyetek online is biztonságban!

Cikkajánló

×
×

Cart