Mégis szorít magához… – beszélgetés Beton.Hofival – 2024.10.16.

Támogasd a Hintalovon Alapítvány munkáját és vegyél részt a Mégis szorít magához... - beszélgetés Beton.Hofival eseményünkön!

Nagy érdeklődés miatt az estre már nem tudunk több vendéget fogadni. Köszönjük megértéseteket!

Leírás

A művészetben egyszerre van jelen a felnőtt és a gyerek. A felnőtt művész alkot, de arról, azzal, abból, amit gyerekként átélt. Mindenki gyerekkora más volt, és mégis ilyenkor azt éljük meg, hogy tele vagyunk hasonlóságokkal. Élményben, tapasztalásban, örömben, fájdalomban. Egyszerre egyedülinek és egyszerinek lenni, közben meg ennyire hasonlónak másokhoz. Emiatt fontos a gyerekkori nehéz pillanatokról is alkotni, mert a fájdalom elválaszt másoktól – a művészeten keresztül viszont lehet kapcsolódni. 

Schwarcz Ádám, Beton.Hofi, a művész, ezt nagyon tudja. Megteremt egy közös teret az egyéni gyerekkori élményekből – a másokhoz való kapcsolódás igényével. 

Az est a Hintalovon Összművészeti Projekt Mindenki volt gyerek című kiállításának kísérőprogramjaként valósul meg. A beszélgetést Gyurkó Szilvia, a Hintalovon Alapítvány gyerekjogi szakértője vezeti.

időpont: október 16. szerda 18:30-20:00

helyszín: Kastner Kommunity  – 1081 Budapest, II. János Pál pápa tér 8.

Részvételi díj: 5200 forint, amivel az Alapítvány munkáját támogatod

FONTOS!

Az adományozás véglegesítésénél az “üzenj nekünk” / megjegyzés rovatba írd meg nekünk, kinek veszed a jegyet, hogy a programra érkezéskor, a regisztrációnál könnyen megtaláljuk.

A Hintalovon Összművészeti Projektről:

Mindenki volt gyerek. Mindenkinek volt egyszer egy olyan világa, amiben nem létezett lehetetlen, a valóság csak egy alternatíva volt a sok közül, mert minden csoda és varázslat működött. 

A Hintalovon Összművészeti Projekt (HÖP) művészei ezeket a gyerekkori, akár már elfeledettnek hitt emlékeket hívják játékba, és reméljük, téged is.- mindezt egy kiállítás, és számos hozzá kapcsolódó program keretében. Mert ahhoz, hogy pontosan tudd, miért fontos odafigyelni a gyerekek szükségleteire és miért kell védeni a jogaikat, sokszor elég csak arra a gyerekre gondolnod, aki te voltál egykor. A közös gondolkodásból születő új alkotások egy kiállítás és a hozzá kapcsolódó programsorozat keretében az ősz folyamán mutatkoznak be a nagyközönség előtt.

A 2024-es projekt alkotói: Ember Sára, Fábián Erika, Góg Angéla, Herbert Anikó, Merényi Dávid, Metzing Eszter, Simon Márton, Tranker Kata, Varga Marietta, Vető Orsolya Lia

A kiállítás kurátora: Etentuk Inemesit

Együttműködő partnerek:

Flamand Képviselet, Jurányi Ház, Kastner Kommunity

További termékeink

Emlékek vacsorája – Mindenki volt gyerek – 2024.10.02.

Támogasd a Hintalovon Alapítvány munkáját és vegyél részt Góg Angéla Emlékek vacsoráján!

Vissza a gyerekkorba – jóga óra – Mindenki volt gyerek – 2024.10.19.

Támogasd a Hintalovon Alapítvány munkáját és vegyél részt Vissza a gyerekkorba a jóga segítségével eseményünkön!

Ölelésben elaludni – felolvasószínház – Mindenki volt gyerek – 2024.10.09.

Támogasd a Hintalovon Alapítvány munkáját és vegyél részt Ölelésben elaludni felolvasóestjén!