A gyerekek leggyakoribb keresőszava: “pornó”

A 7-10 éves gyerekek harmadik leggyakoribb keresőszava a pornó; a mindennapokban erről a témáról nem igazán esik szó, miközben a gyerekek hallják ezeket a szavakat, és természetükből adódóan kíváncsiak is
gyerekek keresőszavaa pornó

Hintalovon

2019.05.21.

A 7-10 éves gyerekek harmadik leggyakoribb keresése már a pornóra vonatkozik

Szexedukációról beszéltek szakemberek az ATV Start plusz műsorában.

A magyar gyerekek átlagosan 11 évesen látnak pornót, ami adat a lányokra is vonatkozik. Egy európai kutatás emellett azt is megmutatta, hogy a 7-10 éves gyerekek harmadik leggyakoribb keresőszava a pornó – ez derült ki abból a beszélgetésből, melyben Kárász Róbert és Bombera Krisztina a Yelon-chat programvezetőjét és ügyeletvezetőjét kérdezték.

Fodor Bernadett programvezető szerint a háttérben többek között az állhat, hogy a mindennapokban erről a témáról nem igazán esik szó, miközben a gyerekek hallják ezeket a szavakat, és természetükből adódóan kíváncsiak is. További részletek a videóban.

http://www.atv.hu/belfold/20190520-a-7-10-eves-gyerekek-harmadik-leggyakoribb-keresese-mar-a-pornora-vonatkozik

forrás: atv.hu

További tartalmak a témában

Szeretnél az elsők között értesülni az újdonságokról?

Legyél Te is rendszeres adományozónk!

Már egyszeri támogatással is nagyon sokat segíthetsz, a havi 5000 forint rendszeres támogatás pedig nagyságrendileg teszi jobbá, kiszámíthatóbbá az Alapítvány mindennapi életét!
Havi
Clear

Legfrissebb híreink

Letölthető anyagaink

Családi Szerződés

Bejön kopogás nélkül a szobádba? Türelmetlenek vagytok egymással? Zavarjátok egymást tanulás, munka közben? Itt egy kis segítség a békés családi élethez!

Nyári munka 1×1

Mire figyelj szülőként, ha nyáron dolgozna a gyereked? Minden, amit a gyerekek nyári munkavállalásával tudnod érdemes. Ha kiváncsi vagy összefoglalónkra, válassz az alábbi adományösszegek közül és töltsd le még ma kiadványunk!

Tanárként a digitális osztályteremben

Összeállítottunk egy segítő anyagot a tanároknak, melyben az aktuális helyzettől a digitális gyerekeken át a konkrét praktikákig, technikákig, valamint a magunkról való gondoskodásig számos, hasznos információt gyűjtöttek össze.  Válassz az alábbi adományösszegek közül és töltsd összefoglalónkat!

Cikkajánló

×
×

Cart