Melyik világmegváltó szuperhős lennél?

Ha az igazán menő szuperhősök érdekelnek, ismerd meg a Gyerekjogi Követeink munkáját - ha pedig tetszik, amit látsz, és még nem vagy 18 éves, most jelentkezhetsz is közéjük!
Melyik viágmegmentő szuperhős lennél?

Hintalovon

2018.05.30.

14-17 éves vagy? Töltsd ki a kvízünket, és tudd meg, hogy a szupererődet melyik fiatal csapatunkban tudod leginkább hasznosítani.

Nem lehet ennyivel meggyőzni? Helyes! Olvass tovább, és tudj meg többet arról, milyen lehetőségek várnak rád, ha jelentkezel a Gyermekjogi követ vagy a Yelon YOUth csapatba.

További tartalmak a témában

Az ECPAT és a Hintalovon közös országjelentése a gyerekek szexuális kizsákmányolásáról: tények, adatok, társadalmi összefüggések
A finn és a dán ECPAT-nál dolgozó kollégák egy nagyon fontos szakmai anyagot készítettek, ami azzal a ritkán tárgyalt témával foglalkozik, hogyan lehet megelőzni és kezelni a kamaszkorban, fiatal felnőttkorban megjelenő pedofil késztetést.
Nevelésről, felivlágosításról, válásról, online biztonságról szóló segítő tartalmak, tanároknak szóló segédanyagok, nyomtatható plakátok és táskák, noteszek, melyek árával a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány munkáját támogatod.
Az egészséges szexualitás kialakulásához nem elég az egyszeri szexuális felvilágosítás. A testi és lelki változások mind formálják a gyerek szexualitását, akit nagyon sok veszélynek teszünk ki, ha egyedül hagyjuk a kérdéseivel.

Szeretnél az elsők között értesülni az újdonságokról?

Legyél Te is rendszeres adományozónk!

Már egyszeri támogatással is nagyon sokat segíthetsz, a havi 5000 forint rendszeres támogatás pedig nagyságrendileg teszi jobbá, kiszámíthatóbbá az Alapítvány mindennapi életét!
Havi
Clear

Legfrissebb híreink

Letölthető anyagaink

Szempontrendszer

Szempontrendszer – a véleményükért kiálló gyerekek támogatásához

Virrasztást, sztrájkot, petíciót vagy más akciót szerveznek a suliban? Miket fontos átgondolni előtte?  Ha kíváncsi válaszainkra, válassz az alábbi adományösszegek közül és töltsd le kiadványunkat!

Vigyázz magadra!

Vigyázz magadra! – Miért és hogyan vonjuk be a gyerekeket az erőszak elleni védelembe?

Szeretnénk, hogy a gyerekek szólnának, ha bántják őket vagy másokat, lépjenek fel az erőszak ellen. De hogyan érjük ezt el? Ha kíváncsi vagy válaszainkra, válassz az alábbi adományösszegek közül, és töltsd le kiadványunkat!

A gyerekek politikai kampányba való bevonása- Irányelv politikusoknak

Minden olyan párt vagy politikus, aki gyerekekkel kampányol, megsérti a gyerekek jogait. A gyerekekkel való kampányolás megelőzhető!

Cikkajánló

×
×

Cart