ENSZ – üzenet a magyar gyerekeknek

Gyermekjogi követeink feltettek néhány kérdést az ENSZ Gyermekjogi Bizottságának a magyar gyerekek tapasztalatait felmérő “Te hogy látod?” kérdőív kapcsán; nézd meg, mit válaszoltak!

Hintalovon

2019.02.28.

Gyermekjogi követeink feltettek néhány kérdést az ENSZ Gyermekjogi Bizottságának a magyar gyerekek tapasztalatait felmérő “Te hogy látod?” kérdőív kapcsán; nézd meg, mit válaszoltak!

Hallottatok már a magyar gyerekek tapasztalatait felmérő “Te hogy látod?” kérdőívről?

Ez az ENSZ Gyermekjogi Bizottságának készül, akik a kormánnyal, civilekkel, gyerekekkel konzultálva azon dolgoznak, hogy segítsék a gyerekjogok érvényesülését az országunkban. Gyermekjogi követeink feltettek nekik néhány kérdést, többek között arról, hogy mi történik, ha a gyerekek is megosztják velük a véleményüket. Diákönkénteseink kérdéseire a Bizottság norvég és japán tagjai válaszoltak.

Nézzétek meg videóüzenetüket!

A videó elkészítésében közreműködött: Botos Viktória, Bodon Bianka, Hevesi Marcell, a Hintalovon Gyermekjogi Alapitvány diákönkéntesei, Gyermekjogi követei.

További tartalmak a témában

A Hintalovon Alapítvány Gyermekjogi Központja is részt vett a PILnet, a pro bono ügyvédek legnagyobb nemzetközi fórumán, 70 ország 750 képviselőjével.
Nevelésről, felivlágosításról, válásról, online biztonságról szóló segítő tartalmak, tanároknak szóló segédanyagok, nyomtatható plakátok és táskák, noteszek, melyek árával a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány munkáját támogatod.
A Ferencvárosi Szociális és Gyermekjóléti Intézmények Igazgatóságának Családtámogató és Gyermekjóléti Központ meghívásának tettünk eleget múlt héten, Éves Gyermekvédelmi Jelzőrendszeri Találkozójukon való előadásunkkal.

Szeretnél az elsők között értesülni az újdonságokról?

Legyél Te is rendszeres adományozónk!

Már egyszeri támogatással is nagyon sokat segíthetsz, a havi 5000 forint rendszeres támogatás pedig nagyságrendileg teszi jobbá, kiszámíthatóbbá az Alapítvány mindennapi életét!
Havi
Clear

Legfrissebb híreink

Letölthető anyagaink

Amit felelős felnőttként a groomingról tudni érdemes

Ha kíváncsi vagy mit is jelent a grooming, akkor válassz az alábbi  adományösszegek közül és töltsd le az erről szóló kiadványunkat!

20 segítő mondat szülőknek, hogy a gyereknek igazi öröm lehessen a sport – plakát

Válassz az alábbi adományösszegek közül és töltsd le plakátunkat!

Kapcsolattartás 1×1

Konfliktusos válás esetén a kapcsolattartás visszaélésekre ad lehetőséget a szülőknek. Ez az anyag abban segít, hogy a gyerek kapcsolattartáshoz fűződő érdekét jobban értsék a felnőttek.

Cikkajánló

×
×

Cart