Kis tégelyben nagy szív! – LUSH Charity Pot megvásárlásával most a Hintalovont is támogathatod

Vásárolj 2023. május 1. és június 30-a között LUSH Charity Pot terméket és támogasd vele munkánkat!
Hozz változást a világba pár száz forintból!

Hintalovon

2023.05.04.

A Charity Pot a Lush kéz- és testápolója, melynek az eladásából származó bevétel 100 százaléka (az ÁFA levonása után) olyan szervezetekhez kerül, aki az emberi jogok, környezet és állatvédelem területein dolgoznak. Nagy öröm számunkra, hogy megvásárlásával a 2023. május és június hónapokban a Hintalovon munkáját is lehet támogatni. 

Hozz változást a világba pár száz forintból! 

2022 végén sikeresen pályáztunk a LUSH Charity Pot felhívására, mely világszerte támogat olyan projekteket, melyek a hosszú távú megoldásokra törekednek, a megelőzésre és a probléma gyökerének kezelésére helyezik a hangsúlyt. Ennek során a csomagolásmentes Charity Pot nevű testápoló árának 100%-a (az adók levonása után) a Charity Pot alapba kerül, mely kis, közösségi szervezeteket és kampányokat támogat.

A Charity Pot érme háromféle mintával kapható. A kéz mintájú megvásárlásával a Hintalovon munkáját,  a levél mintájúval az Önkéntesek a Velencei-tóért munkáját, a mancs mintájúval a Hang a Kutyákért Alapítványt lehet támogatni. A tégelyes Charity Pot árából egyenlően részesül a három szervezet.

Mire fordítjuk az adományt?

A Hintalovon Alapítványban 13-17 éves gyerekekkel közösen dolgozunk a gyerekekért. Kiskorú Kollégáik tanácsadóként, aktivistaként, kutatóként dolgoznak az alapítvány szakembereivel, és kiállnak a gyerekekért. Az adományok a gyerekek bevonását támogatják.

Találkozzunk Budapesten!

Találkozzunk 2023. június 10-én a budapesti Fashion Street-en lévő LUSH üzlet előtt, és ismerd meg közelebbről, miért és hogyan vonjuk be a gyerekeket a gyerekjogi munkánkba.

További tartalmak a témában

A Hintalovon Alapítvány koordinálásával megalakult a Gyermekjogi Civil Koalíció Gyermekrészvételi munkacsoportja.
Mindenki volt gyerek. Mindenkinek volt egyszer egy olyan világa, amiben nem létezett lehetetlen, a valóság csak egy alternatíva volt a sok közül, mert minden csoda és varázslat működött. Hintalovon Összművészeti Projekt (HÖP) keretében készült alkotások ezt az élményt hívják játékba, de kíváncsiak voltunk arra is, hogy projekt művészei számára mi mindent jelent még a gyerekkor.
Elérhető a Gyermekjogi Civil Koalíció kiadványa, 7 gyerekekkel közösen dolgozó szervezet munkájáról, illetve gyerekrészvételi módszereikről.
A Te hogy látod? kutatásból megismerheted a gyerekek véleményét arról, milyen ma gyereknek lenni Magyarországon.

Szeretnél az elsők között értesülni az újdonságokról?

Legyél Te is rendszeres adományozónk!

Már egyszeri támogatással is nagyon sokat segíthetsz, a havi 5000 forint rendszeres támogatás pedig nagyságrendileg teszi jobbá, kiszámíthatóbbá az Alapítvány mindennapi életét!
Havi
Clear

Legfrissebb híreink

Letölthető anyagaink

Mit gondolj végig, ha kikérnéd a gyerekek véleményét?

Mit gondolj végig, ha kikérnéd a gyerekek véleményét?

Ha kíváncsi vagy, hogy milyen szempontokat érdemes végiggondolnod és figyelembe venned, ha a gyerekek véleményére vagy kíváncsi, akkor válassz az alábbi  adományösszegek közül és töltsd le erről szóló kiadványunkat!

Online konzultáció gyerekekkel

Milyen szempontokt érdemes figyelembevenni, ha egy gyerekekkel, virtuálisan, online tartunk megbeszélést? Ajánlás szakembereknek.

Mi volt ma a suliban? 22 ötlet, hogy megtudd anélkül, hogy feltennéd ezt a kérdést

22 tipp amivel elindulhat egy jó beszélgetés.

Cikkajánló

×
×

Cart