A gyermekek és a nők helyzete összefügg – PODCAST

Az év hősnője díjat 2020-ban a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány kapja; az Alapítvány vezetője, Gyurkó Szilvia beszél a gyermekek és a nők helyzetéről karantén idején.
A gyerekek és a nők helyzete 2020-ban is összefügg.

Hintalovon

2020.04.16.

Ugyan sajnos az újfajta koronavírus-járvány miatt a GLAMOUR Women of the Year gálát el kellett halasztanunk, de az már korábban publikussá vált, hogy Az év hősnője díjat 2020-ban a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány kapja majd. A gyermekek és nők helyzetéről szóló beszélgetés podcastje a cikkben található!

Az alapítvány alapítóját, Dr. Gyurkó Szilviát a karantén alatt nem csupán a mindennapi munkájukról faggattuk, de arra is kitértünk, hogy mi a helyzet a gyermekek és nők helyzetével a bezártság időszakában, és sajnos nem túl pozitív, amit tőle tudtunk meg.

Forrás és podcast! 

További tartalmak a témában

Szeretnél az elsők között értesülni az újdonságokról?

Legyél Te is rendszeres adományozónk!

Már egyszeri támogatással is nagyon sokat segíthetsz, a havi 5000 forint rendszeres támogatás pedig nagyságrendileg teszi jobbá, kiszámíthatóbbá az Alapítvány mindennapi életét!
Havi
Clear

Legfrissebb híreink

Letölthető anyagaink

kamaszkor útikalauz

Kamaszkor – Útikalauz (felvilágosításhoz) szülőknek 1. rész

A kamaszkor nehéz. Segítünk eligazodni a kamaszkor kényes nevelési kérdéseiben, legyen szó felvilágosításról, szexuális nevelésről, más fontos kérdésekről.

3 + 1 tipp felelős felnőtteknek - Mit csinálj, ha megjelenik a fejtetvesség egy gyerekközösségben?

Mire figyeljünk, ha megjelenik a fejtetvesség egy gyerekközösségben? – 3 +1 tipp felelős felnőtteknek

Ha kíváncsi vagy, hogy felelős felnőttként mit tehetsz, ha egy gyermekközösségben megjelenik a fejtetvesség, akkor töltsd le erről szóló kiadványunkat!

A verés tilos

Miért tilos a verés? – Beszéljünk a fenyítés káros hatásairól

Miért ártalmas a pofon, a fenékre csapás vagy a tasli ? Milyen más nevelési technikákat tudunk alkalmazni helyette? Segítünk!

Cikkajánló

×
×

Cart