A gyermekek és a nők helyzete összefügg – PODCAST

Az év hősnője díjat 2020-ban a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány kapja; az Alapítvány vezetője, Gyurkó Szilvia beszél a gyermekek és a nők helyzetéről karantén idején.
A gyerekek és a nők helyzete 2020-ban is összefügg.

Hintalovon

2020.04.16.

Ugyan sajnos az újfajta koronavírus-járvány miatt a GLAMOUR Women of the Year gálát el kellett halasztanunk, de az már korábban publikussá vált, hogy Az év hősnője díjat 2020-ban a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány kapja majd. A gyermekek és nők helyzetéről szóló beszélgetés podcastje a cikkben található!

Az alapítvány alapítóját, Dr. Gyurkó Szilviát a karantén alatt nem csupán a mindennapi munkájukról faggattuk, de arra is kitértünk, hogy mi a helyzet a gyermekek és nők helyzetével a bezártság időszakában, és sajnos nem túl pozitív, amit tőle tudtunk meg.

Forrás és podcast! 

További tartalmak a témában

Szeretnél az elsők között értesülni az újdonságokról?

Legyél Te is rendszeres adományozónk!

Már egyszeri támogatással is nagyon sokat segíthetsz, a havi 5000 forint rendszeres támogatás pedig nagyságrendileg teszi jobbá, kiszámíthatóbbá az Alapítvány mindennapi életét!
Havi
Clear

Legfrissebb híreink

Letölthető anyagaink

Ismerd meg a jogaidat! – Gyerekjogokról gyerekeknek

18 éven aluli vagy és mindig csak a kötelességeiddel jönnek? Ismerd meg a jogaidat is, ez a kiadványunk neked szól! A gyerekjog világnézet:)

Mit gondolj végig, ha kikérnéd a gyerekek véleményét?

Mit gondolj végig, ha kikérnéd a gyerekek véleményét?

Ha kíváncsi vagy, hogy milyen szempontokat érdemes végiggondolnod és figyelembe venned, ha a gyerekek véleményére vagy kíváncsi, akkor válassz az alábbi  adományösszegek közül és töltsd le erről szóló kiadványunkat!

Mi az a grooming és hogyan ismerheted fel?

Plakátunkban összefoglaltuk neked a grooming jeleit és találhatsz pár hasznos tanácsot is, hogy hogyan lehetsz az online térben biztonságban. Válassz az alábbi  adományösszegek közül és töltsd le erről szóló kiadványunkat!

Cikkajánló

×
×

Cart