Társadalmi egyeztetés a köznevelésben foglalkoztatottak jogállásáról és egyes kapcsolódó törvények módosításáról

Összeszedtük javaslatainkat a köznevelésben foglalkoztatottak jogállásáról és egyes kapcsolódó törvények módosításáról.
Társadalmi egyeztetés a köznevelésben foglalkoztatottak jogállásáról és egyes kapcsolódó törvények módosításáról

Hintalovon

2023.03.10.

A Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány célja a Magyarországon élő gyermekek jogainak megfelelő érvényesítése és támogatása 2016 óta. Az Alapítvány jogsegély szolgáltatásának gyakorlati tapasztalatai, illetve a több ezer terepen dolgozó szakembernek tartott képzéseink alapján az alábbi probléma felvetéseket és javaslatokat tartjuk megfontolásra és megvitatásra érdemesnek a 2023. március 2-án, a kormany.hu oldalon közzétett, 2023. évi … tv.  a köznevelésben foglalkoztatottak jogállásáról és egyes kapcsolódó törvények módosításáról szóló tervezet nemzeti köznevelésről szóló törvény ( továbbiakban: Nkt. módosítás / tervezet )  rendelkezéseinek tervezett módosításával kapcsolatban.

További tartalmak a témában

Gyermekvédelmi jelzés vagy rágalmazás és jó hírnév megsértése? Fel lehet-e jelenteni rágalmazás miatt azt, aki jelez egy gyerekbántalmazást? Számíthat-e a jó hírnév megsértésének egy gyermekvédelmi jelzés? 1. rész
A magazin “Az év hősnője” elismeréssel 2011. óta díjaz olyan nőket, szervezeteket, akik kiemelkedően sokat tesznek másokért, ezáltal pedig példaként szolgálhatnak mindannyiunk számára.
Kik bántalmaznak fiúkat és miért? Beszélnek-e a fiúk az őket ért szexuális visszaélésekről? Egyedülálló kutatás készült a fiúk szexuális bántalmazásáról.
Ha Te is a MagNet Bank ügyfele vagy, támogass bennünket a rád eső banki nyereségrész 10%-ával szeptember 16. és október 28. között!

Szeretnél az elsők között értesülni az újdonságokról?

Legyél Te is rendszeres adományozónk!

Már egyszeri támogatással is nagyon sokat segíthetsz, a havi 5000 forint rendszeres támogatás pedig nagyságrendileg teszi jobbá, kiszámíthatóbbá az Alapítvány mindennapi életét!
Havi
Clear

Legfrissebb híreink

Letölthető anyagaink

Mit gondolj végig, ha kikérnéd a gyerekek véleményét?

Mit gondolj végig, ha kikérnéd a gyerekek véleményét?

Ha kíváncsi vagy, hogy milyen szempontokat érdemes végiggondolnod és figyelembe venned, ha a gyerekek véleményére vagy kíváncsi, akkor válassz az alábbi  adományösszegek közül és töltsd le erről szóló kiadványunkat!

Mi az a grooming és hogyan ismerheted fel?

Plakátunkban összefoglaltuk neked a grooming jeleit és találhatsz pár hasznos tanácsot is, hogy hogyan lehetsz az online térben biztonságban. Válassz az alábbi  adományösszegek közül és töltsd le erről szóló kiadványunkat!

Ne posztolj

Ne posztolj a gyerekről!

Tudod mi az a digitális lábnyom? Tudtad, hogy van összefüggés a posztolt képek és az iskolai bullying között? Legyetek online is biztonságban!

Cikkajánló

×
×

Cart