Társadalmi egyeztetés a köznevelésben foglalkoztatottak jogállásáról és egyes kapcsolódó törvények módosításáról

Összeszedtük javaslatainkat a köznevelésben foglalkoztatottak jogállásáról és egyes kapcsolódó törvények módosításáról.
Társadalmi egyeztetés a köznevelésben foglalkoztatottak jogállásáról és egyes kapcsolódó törvények módosításáról

Hintalovon

2023.03.10.

A Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány célja a Magyarországon élő gyermekek jogainak megfelelő érvényesítése és támogatása 2016 óta. Az Alapítvány jogsegély szolgáltatásának gyakorlati tapasztalatai, illetve a több ezer terepen dolgozó szakembernek tartott képzéseink alapján az alábbi probléma felvetéseket és javaslatokat tartjuk megfontolásra és megvitatásra érdemesnek a 2023. március 2-án, a kormany.hu oldalon közzétett, 2023. évi … tv.  a köznevelésben foglalkoztatottak jogállásáról és egyes kapcsolódó törvények módosításáról szóló tervezet nemzeti köznevelésről szóló törvény ( továbbiakban: Nkt. módosítás / tervezet )  rendelkezéseinek tervezett módosításával kapcsolatban.

További tartalmak a témában

Szeretnél az elsők között értesülni az újdonságokról?

Legyél Te is rendszeres adományozónk!

Már egyszeri támogatással is nagyon sokat segíthetsz, a havi 5000 forint rendszeres támogatás pedig nagyságrendileg teszi jobbá, kiszámíthatóbbá az Alapítvány mindennapi életét!
Havi
Clear

Legfrissebb híreink

Letölthető anyagaink

Biztonságos, egyszerűen hozzáférhető és könnyen használható – mi az? Az óvszer

Miért a biztonságos szex a jó szex? Válassz az alábbi adományösszegek közül és töltsd le kiadványunkat, mely jó kiindulási alap lehet a biztonságos szexről szóló beszélgetéseknek.

Vigyázz magadra!

Vigyázz magadra! – Miért és hogyan vonjuk be a gyerekeket az erőszak elleni védelembe?

Szeretnénk, hogy a gyerekek szólnának, ha bántják őket vagy másokat, lépjenek fel az erőszak ellen. De hogyan érjük ezt el? Ha kíváncsi vagy válaszainkra, válassz az alábbi adományösszegek közül, és töltsd le kiadványunkat!

8 kérdés, amit érdemes tudnod az iskolai bántalmazásról – plakát

Összeszedtük a 8 legfontosabb kérdést az iskolai bántalmazással kapcsolatban. Mit jelent a bullying? Hogyan ismerhető fel? Kihez érdemes segítségért fordulni? Válassz az alábbi adományösszegek közül és töltsd le pdf-ben a válaszainkat!

Cikkajánló

×
×

Cart