Társadalmi egyeztetés a köznevelésben foglalkoztatottak jogállásáról és egyes kapcsolódó törvények módosításáról

Összeszedtük javaslatainkat a köznevelésben foglalkoztatottak jogállásáról és egyes kapcsolódó törvények módosításáról.
Társadalmi egyeztetés a köznevelésben foglalkoztatottak jogállásáról és egyes kapcsolódó törvények módosításáról

Hintalovon

2023.03.10.

A Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány célja a Magyarországon élő gyermekek jogainak megfelelő érvényesítése és támogatása 2016 óta. Az Alapítvány jogsegély szolgáltatásának gyakorlati tapasztalatai, illetve a több ezer terepen dolgozó szakembernek tartott képzéseink alapján az alábbi probléma felvetéseket és javaslatokat tartjuk megfontolásra és megvitatásra érdemesnek a 2023. március 2-án, a kormany.hu oldalon közzétett, 2023. évi … tv.  a köznevelésben foglalkoztatottak jogállásáról és egyes kapcsolódó törvények módosításáról szóló tervezet nemzeti köznevelésről szóló törvény ( továbbiakban: Nkt. módosítás / tervezet )  rendelkezéseinek tervezett módosításával kapcsolatban.

További tartalmak a témában

Szeretnél az elsők között értesülni az újdonságokról?

Legyél Te is rendszeres adományozónk!

Már egyszeri támogatással is nagyon sokat segíthetsz, a havi 5000 forint rendszeres támogatás pedig nagyságrendileg teszi jobbá, kiszámíthatóbbá az Alapítvány mindennapi életét!
Havi
Clear

Legfrissebb híreink

Letölthető anyagaink

Fesztiválszezon: Tanácsok szülőknek

Mire érdemes odafigyelnünk, ha bulizni indul a gyerekünk? Ha kíváncsi vagy leghasznosabb tippjeinkre, válassz az alábbi adományösszegek közül és töltsd le még ma kiadványunk!

A verés tilos

Miért tilos a verés? – Beszéljünk a fenyítés káros hatásairól

Miért ártalmas a pofon, a fenékre csapás vagy a tasli ? Milyen más nevelési technikákat tudunk alkalmazni helyette? Segítünk!

Az integrált gyermekvédelmi rendszer 10 alapelve

Ismerd meg az EU által kidolgozott integrált gyermkvédelmi rendszer 10 alapelvét, melyek mentén a Hintalovon Alapítvány is működik!

Cikkajánló

×
×

Cart