Itt az éniseztérzem x Hintalovon kollekció

Nézd meg az éniseztérzem x Hintalovon kollekcióját és szerezd be még ma valamelyik darabját! Köszönjük, hogy magaddal viszed üzeneteinket!
éniseztérzem

Hintalovon

2022.11.03.

“Őszintének lenni, mindenben meglátni a szépet és úgy tekinteni a világra, mint egy csodára…

Az emberélet legszebb része a gyerekkor, ezért vágyódunk felnőttként is vissza, ezért szeretnénk örökre gyerekek maradni. Mert gyereknek maradni ajándék, ezért mindenkinek joga van a boldog gyerekkorhoz. Rajtunk múlik, hogy egy olyan világot teremtsünk, ahol az önfeledt gyerekkor nem kiváltság, hanem alapvető emberi jog.

Mert boldog gyerekből nagyobb eséllyel lesz boldog felnőtt, aki őszinte, nyitott, mindenben meglátja a szépet és úgy tekint a világra, mint egy csodára.”

Az éniseztérzem x Hintalovon kollekció beszerzésével most munkánkat támogatod!

Az éniseztérzem márka kiáll az emberi érzelmek kifejezésének szabadsága mellett.

Hirdeti az önelfogadást, az elfogadást, a szólásszabadságot, a pillanatok megélését.

Tisztán és egyszerűen – ahogy gyermekként fejeztük ki magunkat.

Ez az egyedi márka, a maga letisztultságában kínál minőségi termékeket azoknak, akik számára fontos az önkifejezés és a szabad véleménynyilvánítás, és hisznek abban, hogy az élet egyszerű és nagyszerű…

…még a rosszabb napokon is. De az élet így lesz szép, a pillanatok varázsát és igazi értékét pont azok múlandósága adja.

Jó, hogy itt vagy. Jó, hogy olyan vagy, amilyen.

További tartalmak a témában

2022. március elején, a Hintalovon Alapítvány meghirdette 1000 hátizsák akcióját az ukrán menekült gyerekek támogatására az Appy közösség gyermekvédelmi szervezeteivel közösen.
2023 szeptemberétől Chez Dodo Macaron Manufaktúra egy éven keresztül a Hintalovon Alapítvány támogatja a jőtékonysági kollekciójával! Te megkóstoltad már?
Mi jelent a rendszeres adományozás? És miért olyan fontos ez az olyan civil szervezeteknek, mint amilyenek mi is vagyunk?
Mi is az a közösségi adománygyűjtés? És miért is olyan fontos ez nekünk? Tudj meg mindent a közösségi adománygyűjtésről!

Szeretnél az elsők között értesülni az újdonságokról?

Legyél Te is rendszeres adományozónk!

Már egyszeri támogatással is nagyon sokat segíthetsz, a havi 5000 forint rendszeres támogatás pedig nagyságrendileg teszi jobbá, kiszámíthatóbbá az Alapítvány mindennapi életét!
Havi
Clear

Legfrissebb híreink

Letölthető anyagaink

Az integrált gyermekvédelmi rendszer 10 alapelve

Ismerd meg az EU által kidolgozott integrált gyermkvédelmi rendszer 10 alapelvét, melyek mentén a Hintalovon Alapítvány is működik!

Ajánlás -iskolaőr

Ajánlás iskolaőröknek, intézményvezetőknek

Hogyan tudnak partneri viszonyt kialakítani és együttműködni az iskolaőrök és intézményvezetők a gyerekek és a felnőttek biztonsága érdekében? Ha kiváncsi vagy ajánlásunkra, válassz az alábbi adományösszegek közül és töltsd le még ma kiadványunk!

Online biztonság az otthontanulásban

Hogyan lehet a diák, a tanár és a szülők online biztonságát az iskolai távoktatás idején is megtartani? Online biztonság, digitális oktatás lehetőségei, olvass bele!

Cikkajánló

×
×

Cart