Ügyvezető igazgató a Hintalovon Alapítványnál

Szeptembertől ügyvezető igazgatóval kiegészülve folytatja munkáját a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány. Rohrböck Kinga az operációs folyamatok kialakítása mellett az adományszervezési stratégia meghatározásáért és megvalósításáért felel.

Hintalovon

2022.10.12.

A Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány 2022 szeptemberével Rohrböck Kingát választotta ügyvezető igazgatójának, aki korábban a Logiscoolnál, az UNICEFnél és az InterComnál is tevékenykedett.

Szeptembertől ügyvezető igazgatóval kiegészülve folytatja munkáját a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány. Rohrböck Kinga az operációs folyamatok kialakítása mellett az adományszervezési stratégia meghatározásáért és megvalósításáért felel. Az Alapítvány szakmai vezetője és a kuratórium elnöke továbbra is dr. Bárdossy-Sánta Nóra. Mindeközben dr. Gyurkó Szilvia – aki az Alapítvány létrehozója – szakmai mentorként segíti a munkát.

Kinga 2019 szeptemberétől a Logiscool magyar tulajdonú franchise hálózatnál dolgozott mint business success manager. A Logiscool 718 éves gyerekek számára oktat programozást 35 országban, több mint 170 000 diákkal, amelyből Kingához 16 ország tartozott. A nemzetközi iskolahálózatban többek között az üzleti teljesítmények és a hatékonyság növelése volt a feladata.

20122015 között az Unicef Magyarország egyéni, majd vállalati adományozási vezetője volt. Megalkotta az egyéni és vállalati adománygyűjtési stratégiát, amivel négyszeresére növelte a bevételi forrásokat. 2013-ban a Haiyan tájfun károsultjai számára 35 millió forint gyűlt össze egyetlen hét alatt. 

2012 előtt az Intercom filmforgalmazó cégnél dolgozott mint brand manager, később mint marketing vezető. Feladata volt a DVD és a Blu-ray termékek magyar piacra való bevezetése, amellyel +50%-os piaci részesedést ért el. Háromszor nyerték el a legjobb licencdíjat és kétszer a legjobb marketingkampány díját a régióban.

„Nagyon boldog vagyok, hogy a Hintalovon Alapítványnál folytathatom a pályámat. Bízom benne, hogy multinacionális és nonprofit területen szerzett tapasztalataimmal, a gyerekek iránti elkötelezettséggel és mint négygyermekes édesanya, olyan hosszú távú, mérhető, rendszerszintű megoldásokat tudunk kialakítani, amelyekkel még nagyobb hatást érünk el a jövőben. Nagyon várom a közös munkát. “

A Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány 2015 óta dolgozik azért, hogy felhívja a figyelmet a gyerekek jogaira. Az Alapítvány küldetése a Magyarországon élő gyerekek jogainak érvényesítése és támogatása. Célja, hogy a felnőtt társadalom minél szélesebb körben vállaljon felelősséget, és tegyen a gyerekek kiegyensúlyozott fejlődéséért. Munkájukat olyan szakemberek segítik, akik évek óta dolgoznak a gyerekekért, és sikeresen alkalmazzák az Alapítvány által képviselt gyermekjogi megközelítést. 

Az Alapítvány programjai: a jogi segítségnyújtással foglalkozó Gyermekjogi Központ; a gyerekek véleményének figyelembevételét támogató Gyerekrészvétel Program; valamint az intézményi bántalmazás megelőzését szolgáló NEMECSEK Program. Az Alapítvány minden évben kiadja a Gyermekjogi jelentést, amelyben bemutatja a gyermekjogok aktuális, hazai helyzetét.

További tartalmak a témában

Szeretnél az elsők között értesülni az újdonságokról?

Legyél Te is rendszeres adományozónk!

Már egyszeri támogatással is nagyon sokat segíthetsz, a havi 5000 forint rendszeres támogatás pedig nagyságrendileg teszi jobbá, kiszámíthatóbbá az Alapítvány mindennapi életét!
Havi
Clear

Legfrissebb híreink

Letölthető anyagaink

Válás gyerekszemmel - Mire figyeljenek a felnőttek egy váláskor?

Válás gyerekszemmel – Mire figyeljenek a felnőttek egy váláskor?

Ha kíváncsi vagy, hogy mire érdemes felelős felnőttként figyelned egy váláskor, akkor válassz az alábbi  adományösszegek közül és töltsd le erről szóló kiadványunkat!

Vigyázz magadra!

Vigyázz magadra! – Miért és hogyan vonjuk be a gyerekeket az erőszak elleni védelembe?

Szeretnénk, hogy a gyerekek szólnának, ha bántják őket vagy másokat, lépjenek fel az erőszak ellen. De hogyan érjük ezt el? Ha kíváncsi vagy válaszainkra, válassz az alábbi adományösszegek közül, és töltsd le kiadványunkat!

Párkapcsolat vagy szülőség?

Párkapcsolat vagy szülőség?

Szülőként annyi mindenre kell figyelni... Összegyűjtöttünk néhány hasznos tippet, amelyek segíthetnek a párkapcsolatot megerősíteni.

Cikkajánló

×
×

Cart