Ügyvezető igazgató a Hintalovon Alapítványnál

Szeptembertől ügyvezető igazgatóval kiegészülve folytatja munkáját a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány. Rohrböck Kinga az operációs folyamatok kialakítása mellett az adományszervezési stratégia meghatározásáért és megvalósításáért felel.

Hintalovon

2022.10.12.

A Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány 2022 szeptemberével Rohrböck Kingát választotta ügyvezető igazgatójának, aki korábban a Logiscoolnál, az UNICEFnél és az InterComnál is tevékenykedett.

Szeptembertől ügyvezető igazgatóval kiegészülve folytatja munkáját a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány. Rohrböck Kinga az operációs folyamatok kialakítása mellett az adományszervezési stratégia meghatározásáért és megvalósításáért felel. Az Alapítvány szakmai vezetője és a kuratórium elnöke továbbra is dr. Bárdossy-Sánta Nóra. Mindeközben dr. Gyurkó Szilvia – aki az Alapítvány létrehozója – szakmai mentorként segíti a munkát.

Kinga 2019 szeptemberétől a Logiscool magyar tulajdonú franchise hálózatnál dolgozott mint business success manager. A Logiscool 718 éves gyerekek számára oktat programozást 35 országban, több mint 170 000 diákkal, amelyből Kingához 16 ország tartozott. A nemzetközi iskolahálózatban többek között az üzleti teljesítmények és a hatékonyság növelése volt a feladata.

20122015 között az Unicef Magyarország egyéni, majd vállalati adományozási vezetője volt. Megalkotta az egyéni és vállalati adománygyűjtési stratégiát, amivel négyszeresére növelte a bevételi forrásokat. 2013-ban a Haiyan tájfun károsultjai számára 35 millió forint gyűlt össze egyetlen hét alatt. 

2012 előtt az Intercom filmforgalmazó cégnél dolgozott mint brand manager, később mint marketing vezető. Feladata volt a DVD és a Blu-ray termékek magyar piacra való bevezetése, amellyel +50%-os piaci részesedést ért el. Háromszor nyerték el a legjobb licencdíjat és kétszer a legjobb marketingkampány díját a régióban.

„Nagyon boldog vagyok, hogy a Hintalovon Alapítványnál folytathatom a pályámat. Bízom benne, hogy multinacionális és nonprofit területen szerzett tapasztalataimmal, a gyerekek iránti elkötelezettséggel és mint négygyermekes édesanya, olyan hosszú távú, mérhető, rendszerszintű megoldásokat tudunk kialakítani, amelyekkel még nagyobb hatást érünk el a jövőben. Nagyon várom a közös munkát. “

A Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány 2015 óta dolgozik azért, hogy felhívja a figyelmet a gyerekek jogaira. Az Alapítvány küldetése a Magyarországon élő gyerekek jogainak érvényesítése és támogatása. Célja, hogy a felnőtt társadalom minél szélesebb körben vállaljon felelősséget, és tegyen a gyerekek kiegyensúlyozott fejlődéséért. Munkájukat olyan szakemberek segítik, akik évek óta dolgoznak a gyerekekért, és sikeresen alkalmazzák az Alapítvány által képviselt gyermekjogi megközelítést. 

Az Alapítvány programjai: a jogi segítségnyújtással foglalkozó Gyermekjogi Központ; a gyerekek véleményének figyelembevételét támogató Gyerekrészvétel Program; valamint az intézményi bántalmazás megelőzését szolgáló NEMECSEK Program. Az Alapítvány minden évben kiadja a Gyermekjogi jelentést, amelyben bemutatja a gyermekjogok aktuális, hazai helyzetét.

További tartalmak a témában

Szeretnél az elsők között értesülni az újdonságokról?

Legyél Te is rendszeres adományozónk!

Már egyszeri támogatással is nagyon sokat segíthetsz, a havi 5000 forint rendszeres támogatás pedig nagyságrendileg teszi jobbá, kiszámíthatóbbá az Alapítvány mindennapi életét!
Havi
Clear

Legfrissebb híreink

Letölthető anyagaink

Jól válni gyerekkel – Felelős szülők 10 pontja

A válás nehéz, főleg ha gyerek is érintett benne, de hisszük, hogy lehet jól válni! Ebben igyekszünk segíteni a felelős szülők 10 pontjával!

Mik azok a gyermekjogok? – interaktív tananyag

Mire van szüksége egy gyereknek? Mitől kell védeni őket? Mik azok a gyerekjogok? És egyáltalán ki számít gyereknek? Ha kíváncsi vagy a válaszokra, válassz alábbi adományösszegek közül és töltsd le legújabb interaktív tananyagunkat!

Az integrált gyermekvédelmi rendszer 10 alapelve

Ismerd meg az EU által kidolgozott integrált gyermkvédelmi rendszer 10 alapelvét, melyek mentén a Hintalovon Alapítvány is működik!

Cikkajánló

×
×

Cart