ÖNKÉNTES projekt koordinátort keresünk!

Önkéntes projekt koordinátort keres a Hintalovon Alapítvány. Csatlakozz hozzánk, legyél te is hintalovas!
Önkéntes projekt koordinátort keres a Hintalovon Alapítvány

Hintalovon

2022.09.19.

A feladatunk sok, az emberünk kevés, a tét nagy. Segítséget keresünk!

Mi vagyunk a legnagyobb és az egyik legelismertebb hazai gyerekjogi szervezet, közel 100 emberrel dolgozunk együtt, közülük 40 önkéntessel. Olyan nemzetközi és hazai környezetben is egyedülálló projekteken dolgozhatsz velünk, mint a gyerekekkel szembeni szexuális kizsákmányolásokról szóló országjelentés, vagy a “Fiúk nem sírnak” c. kutatás.

2020-ban lett az ECPAT magyarországi képviselője és tagszervezete a Hintalovon Alapítvány. Ez nagy megtiszteltetés és fontos előrelépés volt számunkra, hiszen az ECPAT a világ legnagyobb, több mint 200 taggal rendelkező, olyan ernyőszervezete, aminek a célja a gyerekekkel szembeni szexuális erőszak és visszaélés visszaszorítása. 

Akit keresünk:

Olyan hosszútávon (min. 1 év) elköteleződő önkéntest, aki koordinálja az ECPAT-tal kapcsolatos alapítványi munkákat. Jelentkezz, ha 

  • fontos számodra, hogy az, amit csinálsz jó ügy legyen
  • őszintén hiszel az általunk képviselt célokban, tudsz azonosulni velünk
  • tenni akarsz a gyerekekkel szembeni szexuális erőszak visszaszorításáért
  • szeretsz és tudsz is önállóan dolgozni
  • jól tudsz kommunikálni angolul, szóban és írásban is
  • írtál, szerkesztettél már hosszabb-rövidebb szakmai anyagot (angolul, magyarul)
  • rugalmasan tudsz dolgozni 

Jó, de mit fogok konkrétan csinálni?

  • ha bejövünk egymásnak, akkor közösen kitaláljuk, hogyan osztjuk meg a feladatokat közötted és az alapítványi munkatársunk között, aki jelenleg koordinálja az ECPAT projekteket
  • A munkavégzés ideje és helye rugalmas, de fontos, hogy legalább heti 5-10 órában – akár home officeban – számíthassunk rád. Heti 1x jó lenne, ha pár órára az irodába is be tudnál jönni.

Ha szeretnél jobban megismerni minket, nézz utánunk (www.hintalovon.huwww.youtube.com/hintalovonwww.facebook.com/hintalovon), de még jobb, ha elküldöd önéletrajzodat és motivációs leveled az hr@hintalovon.hu -ra szeptember 30-ig.

További tartalmak a témában

ENSZ felmérés

ENSZ felmérés a gyermekjogok érvényesüléséről

Az ENSZ legfrissebb felmérésének célja, hogy feltérképezze a gyermekjogok hazai érvényesülésének helyzetét.

Önkéntes projekt koordinátort keres a Hintalovon Alapítvány

ÖNKÉNTES projekt koordinátort keresünk!

Önkéntes projekt koordinátort keres a Hintalovon Alapítvány. Csatlakozz hozzánk, legyél te is hintalovas!

Az ENSZ Környezetvédelmi Programja online konzultációt indított

Mondd el az ENSZ-nek, mit gondolsz a klímaváltozással kapcsolatos törekvéseiről, és gyűjtsd össze a gyerekek rajzait, történeteit, véleményét is. Angol, környezetvédelmi és más táborokba is jó program!

Közösségi gyermekvédelem Budaörsön

Egy gyerek felneveléséhez egy egész falu kell. Sokszor mondjuk ezt, de mit is jelent ez pontosan és mit takar a közösségi gyerekvédelem?

Szeretnél az elsők között értesülni az újdonságokról?

Legyél Te is rendszeres adományozónk!

Adományoddal hozzájárulhatsz a Hintalovon folyamatos működéséhez, és fejlődéséhez, így még több gyermeknek tudunk segíteni.
Egyszeri

Legfrissebb híreink

Letölthető anyagaink

onmagam notesz

Hintalovon notesz- Mi leszek, ha nagy leszek?

Támogasd munkánkat, vidd magaddal az üzeneteinket! Noteszeinket Hitka Viktória tervezte, a szövegeket a YELON cikkeiből idéztük.

Rendezvényt szervezel gyerekekkel?

Ha gyerekek is lesznek az eseményen, amit szervezel, akkor ez az anyag neked szól. Mutasd meg, hogy ez egy olyan rendezvény, ahol egy gyerek nem eszköz és nem díszlet!

Tanárként a digitális osztályteremben

A digitális oktatásra való átálláshoz kapcsolódó megnövekedett munkamennyiség, a bizonytalanság, a teljesen más tanítási felület sok feszültséget eredményezhet az amúgy is szorongással teli légkörben. Ami most történik, az egy életmódváltás az oktatásban részt vevő mindhárom szereplőnek: diáknak, tanárnak, szülőnek egyaránt. Nem fogjuk tudni azt folytatni, amit eddig csináltunk. Nem csak az osztályterem változott meg ezekben a napokban. A reális cél most nem az, hogy digitálisan leképezzük az iskolai viszonyokat, hanem hogy új alapokra helyezzük azokat. Az interaktív felületek többségét partneri viszonyokon és bizalmon alapuló kommunikációra tervezték – a tanítás mellett –  most a közösségélmény biztosítása, a források megosztása, a tanulás és a tudás áramlásának a rendszerezése, átcsoportosítása, priorizálása, az értékeléseknek pedig a számonkérés helyett a fejlesztő, megerősítő funkciója lehet kiemelt feladat. A Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány  összeállított  egy segítő anyagot a tanároknak, melyben az aktuális helyzettől a digitális gyerekeken át a konkrét praktikákig, technikákig, valamint a magunkról való gondoskodásig számos, hasznos információt gyűjtöttek össze.

Cikkajánló

×
×

Cart