Fiatal képviselőit keresi az Eurochild Gyerektanácsa

Fiatalok jelentkezését várja az Eurochild Gyerektanácsa!

Hintalovon

2022.02.22.

A Hintalovon Alapítvány is tagja a legnagyobb gyermekjóléti ernyőszervezetnek, az Eurochild-nak. A nemzetközileg elismert szervezet Gyerektanácsába keresnek most olyan fiatalokat, akik

  • 2006. június és 2012. március között születtek (nem töltik be a 18. életévet, amíg a közös munka tart),
  • szívesen beszélnek angolul (a Gyerektanács munkája angolul zajlik),
  • érdeklődnek a gyerekjogok iránt, szívesen elmondják a véleményüket az őket érintő kérdésekben.

Mettől meddig?

2022 márciusától 2024 júniusáig tart a közös munka, ami havonta két online meetinggel és évi két nemzetközi utazással jár, a költséget a Eurochild állja. Érdeklődni vagy jelentkezni emailen (lilla.palotay@hintalovon.hu) keresztül lehet a Hintalovon Gyerekrészvétel Programjánál. Az Eurochild 2022. február 28-ig várja a jelentkezéseket.

Itt olvashatsz a jelenlegi Gyerektanácsról.

Ha szívesen tagja vagy egy nemzetközi gyerek csapatnak, írj nekünk!

Kiemelt kép innen.

További tartalmak a témában

Szeretnél az elsők között értesülni az újdonságokról?

Legyél Te is rendszeres adományozónk!

Már egyszeri támogatással is nagyon sokat segíthetsz, a havi 5000 forint rendszeres támogatás pedig nagyságrendileg teszi jobbá, kiszámíthatóbbá az Alapítvány mindennapi életét!
Havi
Clear

Legfrissebb híreink

Letölthető anyagaink

Nyári munka 1×1

Mire figyelj szülőként, ha nyáron dolgozna a gyereked? Minden, amit a gyerekek nyári munkavállalásával tudnod érdemes. Ha kiváncsi vagy összefoglalónkra, válassz az alábbi adományösszegek közül és töltsd le még ma kiadványunk!

MInden gyereknek joga van a suliban

Minden gyereknek joga van a suliban …

Mit jelentenek a gyerekjogok az iskolában? Lehet-e enni a tanórán? Ki mehet-e a gyerek pisilni óra közben? Ha kíváncsi vagy összefoglalónkra, válassz az alábbi adományösszegek közül, és töltsd le kiadványunkat!

Ajánlás iskolaőröknek, intézményvezetőknek

Hogyan tudnak partneri viszonyt kialakítani és együttműködni az iskolaőrök és intézményvezetők a gyerekek és a felnőttek biztonsága érdekében? Ha kiváncsi vagy ajánlásunkra, válassz az alábbi adományösszegek közül és töltsd le még ma kiadványunk!

Cikkajánló

×
×

Cart