Támogatás a jogászoknak, segítő kéz a gyermekjogoknak!

Elkötelezett csapat, motivált munkatársak, célorientált, valódi együttműködés, konfliktus helyett valódi igényeket tartalmazó kommunikáció - mindez úgy, hogy közben egy jó célt is támogatsz!
win-win teamcoaching

Hintalovon

2020.10.21.

2021 januárjában indul útjára az első Win-Win teamCOACH program, Baksa Henriett és dr. Sárdi-Papp Réka teamcoachok, és a Hintalovon Alapítvány szervezésében. A programot kifejezetten jogi közösségek, ügyvédi irodák számára optimalizálták, az abban való részvételi díj pedig teljes egészében a Hintalovon Alapítvány által végzett gyermekjogi munkát támogatja­­­.

Mi az a teamcoaching?

A transzformatív teamcoaching jogász közösségeket támogat abban, hogy az általuk kitűzött célt jobban megismerjék, az ahhoz vezető utat tisztábban lássák, a csapat működését jobban értsék, és megismerjék azokat a mintákat, amik a hatékony együttműködést esetlegesen akadályozzák, ezek helyett pedig új, jobb mintákat alakítsanak ki.

„Az a folyamat, amelynek során összehangoljuk és fejlesztjük a csapatban rejlő képességeket, hogy el tudjuk érni azokat az eredményeket, amelyekre a csapattagok igazán vágynak.”

Senge 1990

Miben segít a Win-Win teamCOACH program?

Azok a jogász közösségek, ügyvédi irodák, melyek tagjai csapatként dolgoznának a kreativitásuk fejlesztésén, a konfliktusaik kezelésén, a motiváció szinten tartásán, egy interjút követő, közösen felállított diagnózis mentén láthatnak rá a fejleszthető területekre, melyeken aztán maximum 2 hónap alatt, online formában bárhonnan módjukban áll a nemzetközileg akkreditált coachok szakmai kísérete mellett dolgozni.

[woo_product_slider id=”4796″]

A lehetőség minden jogász közösség számára biztosított, a részvétel pedig egy unikális liciteljárás során biztosítható, melynek végén a coach-folyamatért legtöbbet kínáló két jogász közösség közösen támogatja a Hintalovon Alapítványt. A licit működéséről és a teamcoachingról további információk ezen a linken érhetőek el: https://karoldfeljogosan.hu/.

További tartalmak a témában

Szeretnél az elsők között értesülni az újdonságokról?

Legyél Te is rendszeres adományozónk!

Már egyszeri támogatással is nagyon sokat segíthetsz, a havi 5000 forint rendszeres támogatás pedig nagyságrendileg teszi jobbá, kiszámíthatóbbá az Alapítvány mindennapi életét!
Havi
Clear

Legfrissebb híreink

Letölthető anyagaink

28 pozitív mondat – Plakát

Összegyűjtöttünk ehhez 28 mondatot, amivel bátoríthatod a gyerekedet és kifejezheted mennyire szereted őt.

Hézagok és a falak a gyermekvédelemben és az iskolákban

Hézagok és falak: – a gyermekvédelemben és az iskolában

Töltsd le  a Hézagok és falak című, szakmai lektorálásunkkal készült kiadványt, melynek szerzője 10 év nevelőszülői és napközis nevelői tapasztalait és történeit osztja meg!

Mit érdemes tudnod az iskolai közösségi szolgálatról?

Összeírtuk, hogy mit érdemes átgondolni az iskolai közösségi szolgálat előtt, mi a célja, mire érdemes figyelni. Hogy válaszd ki a megfelelő helyet, mire számíthatsz?

Cikkajánló

×
×

Cart