Támogatás a jogászoknak, segítő kéz a gyermekjogoknak!

Elkötelezett csapat, motivált munkatársak, célorientált, valódi együttműködés, konfliktus helyett valódi igényeket tartalmazó kommunikáció - mindez úgy, hogy közben egy jó célt is támogatsz!
win-win teamcoaching

Hintalovon

2020.10.21.

2021 januárjában indul útjára az első Win-Win teamCOACH program, Baksa Henriett és dr. Sárdi-Papp Réka teamcoachok, és a Hintalovon Alapítvány szervezésében. A programot kifejezetten jogi közösségek, ügyvédi irodák számára optimalizálták, az abban való részvételi díj pedig teljes egészében a Hintalovon Alapítvány által végzett gyermekjogi munkát támogatja­­­.

Mi az a teamcoaching?

A transzformatív teamcoaching jogász közösségeket támogat abban, hogy az általuk kitűzött célt jobban megismerjék, az ahhoz vezető utat tisztábban lássák, a csapat működését jobban értsék, és megismerjék azokat a mintákat, amik a hatékony együttműködést esetlegesen akadályozzák, ezek helyett pedig új, jobb mintákat alakítsanak ki.

„Az a folyamat, amelynek során összehangoljuk és fejlesztjük a csapatban rejlő képességeket, hogy el tudjuk érni azokat az eredményeket, amelyekre a csapattagok igazán vágynak.”

Senge 1990

Miben segít a Win-Win teamCOACH program?

Azok a jogász közösségek, ügyvédi irodák, melyek tagjai csapatként dolgoznának a kreativitásuk fejlesztésén, a konfliktusaik kezelésén, a motiváció szinten tartásán, egy interjút követő, közösen felállított diagnózis mentén láthatnak rá a fejleszthető területekre, melyeken aztán maximum 2 hónap alatt, online formában bárhonnan módjukban áll a nemzetközileg akkreditált coachok szakmai kísérete mellett dolgozni.

[woo_product_slider id=”4796″]

A lehetőség minden jogász közösség számára biztosított, a részvétel pedig egy unikális liciteljárás során biztosítható, melynek végén a coach-folyamatért legtöbbet kínáló két jogász közösség közösen támogatja a Hintalovon Alapítványt. A licit működéséről és a teamcoachingról további információk ezen a linken érhetőek el: https://karoldfeljogosan.hu/.

További tartalmak a témában

Szeretnél az elsők között értesülni az újdonságokról?

Legyél Te is rendszeres adományozónk!

Már egyszeri támogatással is nagyon sokat segíthetsz, a havi 5000 forint rendszeres támogatás pedig nagyságrendileg teszi jobbá, kiszámíthatóbbá az Alapítvány mindennapi életét!
Havi
Clear

Legfrissebb híreink

Letölthető anyagaink

Szülői kommunikáció váláskor – 5 lehetőség a nézeteltérések békés lezárására

A válás nem a gyerek döntése, de érinti őt, ezért fontos, mit tudunk tenni szülőként azért, hogy a lehető legkevésbé sérüljön.

Jól válni gyerekkel – Felelős szülők 10 pontja

A válás nehéz, főleg ha gyerek is érintett benne, de hisszük, hogy lehet jól válni! Ebben igyekszünk segíteni a felelős szülők 10 pontjával!

Hézagok és a falak a gyermekvédelemben és az iskolákban

Hézagok és falak: – a gyermekvédelemben és az iskolában

Töltsd le  a Hézagok és falak című, szakmai lektorálásunkkal készült kiadványt, melynek szerzője 10 év nevelőszülői és napközis nevelői tapasztalait és történeit osztja meg!

Cikkajánló

×
×

Cart